Kjøpe Ford varebil hos Bilia

Bilia er autorisert merkeforhandler av Ford. Når du kjøper Ford varebil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde.

Bilia satser kontinuerlig på å øke kundetilfredsheten gjennom økt kundefokus og ytterligere utbygd service. Bilia har forhandlere med lett tilgjengelighet og sterk posisjon i sine respektive markedsområder.

Bilias medarbeidere er kompetente og villige til å utvikle seg for å gi kundene best mulig service ved salg av nye og brukte biler, finansiering, forsikring og tilbehør.

Med Ford kan vi tilby deg som varebilkunde et spennende utvalg av varebiler i de fleste størrelser. Fra tradisjonelle varebiler til personvarebiler.

I jobbsituasjoner, som i ellers i livet, er det viktig å gjøre et godt førsteinntrykk. La derfor en Ford varebil hjelpe deg med oppgaven.

Ford sine varebiler er konstruert og bygget etter kompromissløse standarder. Enten du frakter varer, arbeidskolleger, materialer eller verktøy, vil din Ford varebil være den allsidige arbeidshesten som ivaretar alle dine behov for å maksimere produktiviteten og lønnsomheten i din virksomhet. Bilen er bygget etter strenge standarder for holdbarhet, styrke og fleksibilitet
Med varebilens kapasitet for arbeid, pluss personbilens komfort og kjøreegenskaper, er Ford et profesjonelt valg av varebil.

I yrkeslivet er førsteinntrykket viktig. Gjør et godt inntrykk ved å ankomme i en Ford varebil fra Bilia.