En grønn XPENG G9

XPENG-nyheter

Aktuelle nyheter fra XPENG

  • XPENG G6XPENG G6

    Årets mest spennende utfordrer

    XPENG følger opp suksessen XPENG G9 med en helt ny modell på det norske markedet: XPENG G6. Den elektriske, høyteknologiske, coupé-SUVen sikter seg inn mot det populære mellomstore SUV-segmentet.

  • XPENG G9 vintertestXPENG G9 vintertest

    XPENG G9 gjentar suksessen

    Xpeng Motors er stolte over å fortelle at deres folke-SUV G9 var raskest i ladetid fra 10-80 prosent i ladetesten til NAF/Motor. Dette gjør at bilen gjentar suksessen fra sommerens test hvor den satte ny laderekord. 

  • XPENG showroom i Bjørvika, OsloXPENG showroom i Bjørvika, Oslo

    Bilia ekspanderer kraftig med XPENG i Norge

    Det er inngått avtale mellom XPENG Motors Norway og Bilia Norge, hvor Bilia fra 1. januar 2024 vil overta XPENG sitt egeneide showroom i Bjørvika, Oslo, samt service- og utleveringssenter på Lørenskog. Videre er det også avtalt at Bilia vil ekspandere sin XPENG-representasjon.

  • Grønn XPENG G9Grønn XPENG G9

    XPENG G9 oppnår stjerneresultat

    Nye XPENG G9 belønnes med fem stjerner etter test hos Europas ledende sikkerhetsinstitutt.

    Dette er XPENGs andre femstjerners sikkerhetsvurdering for en internasjonal modell etter at nye P7 i oktober oppnådde både Euro NCAP og C-NCAP femstjerners vurderinger.

  • Grønn XPENG G9Grønn XPENG G9

    XPENG G9 er «Folkets Favoritt 2024»

    I en svært spennende konkurranse har leserne av Dagbladet, DinSide og Elbil24 gjennom en hel måned stemt frem sin favorittbil i kampen om å bli «Folkets Favoritt 2024».