Om Bilia Forus

Bilia Forus er autorisert merkeforhandler og -verksted for Volvo og Ford og kan dermed tilby et bredt modellutvalg av personbiler og lette varebiler. Hos oss finner du dessuten et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport og eget skadeverksted. Vi kan også tilby dekkhotell og dekk, tilbehør og originaldeler til våre bilmerker kan du kjøpe i delebutikken.

Med Volvo og Ford under samme tak, har vi noe å tilby for ethvert transportbehov. Vi har også til enhver tid et godt utvalg av noen av markedets mest spennende nye og brukte biler i utstilling og til prøvekjøring.

Bilia Forus fremstår som et komplett bilanlegg med høyt kvalifiserte medarbeidere, alle meget dyktige innen sitt fagfelt. Vi har moderne verkstedutstyr med erfarne og godt utdannede mekanikere som er spesialister på ditt bilmerke. Vi kan tilby leiebil ved verkstedbesøk og gir deg og din bil den aller beste service og oppfølging.

Dekkhotell
Er dine hjul booket inn på vårt dekkhotell og du ønsker å avtale tid for hjulskift? Ta kontakt med jarle.tufteland@bilia.no.

Våre ansatte har stor kunnskap om bil og høy grad av service overfor våre kunder. Velkommen til en unik bilopplevelse hos Bilia på Forus i Stavanger!