Om Bilia Drammen

Bilia Drammen er autorisert merkeforhandler og -verksted for BMW, Volvo og Ford og kan dermed tilby bredt modellutvalg av personbiler og lette varebiler. Hos oss finner du dessuten et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport. Bilia Drammen har også autorisert merkeverksted for Mini. Dekk, tilbehør og originaldeler til våre bilmerker kan du kjøpe i delebutikken.

Med BMW, Volvo og Ford under samme tak, har vi noe å tilby for ethvert transportbehov. Vi har også til enhver tid et godt utvalg av noen av markedets mest spennende nye og brukte biler i utstilling og til prøvekjøring.

Bilia Drammen ble ombygget i 2009 og fikk byggeskikkprisen av Lier kommune samme år. Det fremstår i dag som et komplett bilanlegg med høyt kvalifiserte medarbeidere, alle meget dyktige innen sitt fagfelt. Vi har moderne verkstedutstyr med erfarne og godt utdannede mekanikere som er spesialister på ditt bilmerke. Vi kan tilby leiebil ved verkstedbesøk og gir deg og din bil den aller beste service og oppfølging.

Våre ansatte har stor kunnskap om bil og høy grad av service overfor våre kunder. Velkommen til en unik bilopplevelse hos Bilia i Industrigt. 2 på Vitbank i Lier!

Skadeverksted
Skadeavdelingen vår har flyttet til Gilhusveien 13 i Lierstranda. Her tilbys biloppretting og lakkering.

Les mer.