Allan Hovda vant Norseman

Allan Hovda vant Norseman

I vinter ble vi kontaktet av en ambisiøs atlet med navn Allan Hovda. Han hadde to ganger tidligere vunnet triatlon-konkurransen, Norseman Xtreme, og hadde satt seg som mål å ta sin tredje seier under årets utgave.

På veien ønsket han en samarbeidspartner som kunne hjelpe med billogistikken, da han hadde behov for å kunne reise trygt til og fra treninger og konkurranser opp mot Norseman. I tillegg hadde han behov for en bil til supportteamet sitt under selve Norseman-konkurransen.

Oppsiktsvekkende Volvo XC40

Vi syntes Allan var en sympatisk og motiverende type, med sterk vinnervilje. Han hadde satt seg et hårete mål, og dette ville vi gjerne stille opp på.

Vi ønsket at bilen Allan skulle benytte skulle vises godt på veien, og valget falt på den tøffe Volvo XC40. En bil, som i seg selv stikker seg godt ut, men som etter dekorering ble alt annet enn anonym. Vi valgte å dekorere bilen med bilder av Allan på alle flater, og som Allan sier, dette er en bil folk snur seg etter!

Volvoen har Allan benyttet på forskjellige treningsopphold rundt om i Sør-Norge, samt i konkurranser han har deltatt i i oppkjøringen. Under selve Norseman ble bilen benyttet av supportteamet hans. Allan har skrevet om sine opplevelser med Volvo XC40 i bloggen sin. Les Allan Hovdas blogg her.

Norseman Xtreme 2018

Norseman Xtreme er en triatlon-konkurranse, hvor man starter med å svømme 3,8 km i Hardangerfjorden, fortsetter med å sykle 180 km over Hardangervidda, for så å avslutte med en full maraton, opp til Gaustadtoppen!

Årets utgave av Norseman Xtreme ble gjennomført på lørdag, 4. august, og Allan gjorde som han hadde sagt i vinter - han vant konkurransen for tredje gang, og ble dermed historisk. Vi er mektig imponert!

Allan brukte 10 timer, 5 minutter og 48 sekunder på øvelsen, og kom i mål ca. 10 minutter før andremann. 

Volvo XC40

Følg denne linken for mer informasjon om Volvo XC40.