Fikk drømmejobben på Høvik

Fikk drømmejobben på Høvik

Brenner for BMW - fikk drømmejobben lokalt

Theodor fra Høvik har alltid vært glad i bil. Etter en utplassering på bilverksted i niendeklasse var det ingen tvil: Han skulle jobbe i bilbransjen. Da passet det perfekt å ha et BMW-verksted i nærområdet. 

For Theodor er favorittmerket BMW, og da han fikk tilbud om lærlingplass hos Bilia var det ingen tvil. – Min første bil var en BMW, og familien har alltid hatt BMW. Via en bekjent fikk jeg tilbud om lærlingplass på Bilia Skøyen.

En av tingene som gjør det spennende å jobbe med bil er den rivende utviklingen. – Framtiden ser lys ut. Det er mye kult som kommer i elektrisk, hybrid og fortsatt fossilt en stund til. Vi kurses kontinuerlig, forteller Theodor som allerede har vært på kurs hos BMW flere ganger.

Da Bilia åpnet eget BMW serviceverksted på Høvik valgte Theodor å flytte «hjem» og nå bor han rett ved der han jobber.

Avdelingsleder hos Bilia Høvik Thor Jostein Rognås forteller: - Det vi ser etter er gode holdninger og godt oppmøte. Det er alfa og omega å ha lidenskap for å drive med bil, for er de motivert og tilstede, så skal vi lære dem å bli gode teknikere.

Drømmer om å bli «fastlege»
Hos Bilia har kundene sin egen «fastlege» - en BMW-tekniker som kunden kan kontakte direkte, og som følger opp bilen. Det betyr at teknikerne også utfører all kundekontakt og administrativt arbeid i forbindelse med verkstedbesøket.

- Fremtiden for en BMW-tekniker hos Bilia er nesten ubegrenset. De har muligheter til å gå videre og bli selger, coach for andre teknikere, daglig leder, og avdelingsleder. Å ha fagbrev er en veldig god grunnmur sier Rognås.

Morten Heimdal er fra Stabekk og søkte jobb hos Bilia etter å ha jobbet med andre bilmerker. I tillegg til å ha funnet seg jobb nær hjemstedet, synes han det er spennende å jobbe som BMW-tekniker: - Du får god kompetanse på å holde kundekontakt, bygge opp ordre, jobbe med delelager og et godt overblikk over driften.

Og om å jobbe på det nye verkstedet på Høvik sier han: - Det har alltid vært Bilia her, men nå har vi blitt BMW-verksted. Og med kort vei fra Stabekk er det veldig positivt.

For Theodor er uansett planen klar: - Jeg vil spesialisere meg innenfor BMW. Jeg har ikke lyst til å bytte merke. Og drømmebilen? - En BMW M4 CS!

Nye Bilia Høvik - fornøyde kunder

Bilia Høvik har fornøyde kunder. Via anonyme kundetilfredshetsmålinger er dette noen av tilbakemeldingene vi har fått:

«Serviceverkstedet på Billingstad har noen fantastiske serviceinnstilte ansatte»

«Presist, effektivt, og konkurransedyktige priser»

«Rask ekspedering. Tok oppdraget «på sparket», og en hyggelig person som gjorde jobben»

«Rask, effektiv, kundevennlig»

Nyoppussede Bilia Høvik ligger på Ramstadsletta rett bak Esso-stasjonen på E18 utgående. Her er det alltid ledig parkering, og kort vei til offentlig transport.

Dersom du ønsker å vente, kan du kose deg med en god kopp kaffe og ferske aviser i vår flotte lounge. Vi har selvsagt gratis Wifi. I tillegg til service og reparasjoner tilbyr vi dekkhotell, og vi har også god kompetanse på bilglass.

Verkstedtime til din BMW bestiller du på bilia.no/hovik

Velkommen til nye Bilia Høvik!