Heidi Weng

Bilia Personbil AS støtter Heidi Weng

Bilia Personbil AS er stolt sponsor av Heidi Weng, verdens beste langrennsløper i sesongen 2016/2017. 

Under sesongåpningen i 2016 på Beitostølen ble avtalen mellom Bilia og Heidi signert og Heidi fikk overlevert en flott og velutstyrt Volvo XC90 fra Bilia. Samarbeidet er basert på vårt felles fokus på idrettsglede blant barn og et ønske om å inspirere flere til å engasjere seg i idrett. 

Verdens beste kvinnelige langrennsløper

Foregående sesong ble Heidis beste så langt. Med sammenlagt seier i verdenscupen og førsteplass i Tour de Ski i januar kunne Ytre Enebakk-jenta stolt kalle seg verdens beste kvinnelige skiløper. For hennes egen del var høydepunktet i foregående sesong å få en sprintseier i World Cupen, og det som var størst var å vinne World Cupen totalt.

Utenom sesong

Volvo XC90 er Volvos største modell og er derfor godt egnet for en skiløper med masse utstyr som stadig er på farten. Siden forrige sesong har bilen blitt brukt til feriering på Sørlandet og til rulleskirenn med hele familien.

- Når du har så god plass som du har med denne bilen blir det som å kjøre en råfin bobil, legger hun til. 

Sommeren har hun brukt på tid med familie og venner, og selvfølgelig også trening og oppladning til neste sesong. Til tross for at hun har vært litt skadet, og sommeren dermed ikke har blitt helt som den var tenkt, føler hun seg godt rustet for en ny sesong. 

Viktigst i den kommende sesongen er helt klart OL. Fokuset hennes denne sesongen blir dermed å være i best mulig form til dette.  

Klar for nye Volvo XC60

Under årets sesongåpning på Beitostølen i midten av november vil hennes nåværende XC90 byttes ut med den nye XC60 Plug-in Hybrid, noe hun gleder seg veldig til. 

- Den ser veldig lekker ut! Jeg gleder meg til å prøve bilen, forteller hun ivrig. 

Vi gleder oss stort til å følge Heidis prestasjoner i skisporet denne sesongen, og ønsker henne masse lykke til!

  • Heidi Weng
  • Heidi Weng
  • Heidi Weng