Jentekveld på Bilia Fornebu. Foto.

Jentekveld på Bilia Fornebu

Bilia Fornebu har for tredje året på rad arrangert jentekveld i oktober. Rundt 250 damer inntok bilforhandleren og sørget for at stemningen var på topp. 

Med Adam Schjølberg som kveldens konferansier, bobleprat med Christer Berens og magi med Dennis Stone ble det et spennende program på scenen. Gjestene fikk også et innblikk i hverdagen som bilselger, og Volvos fokus på sikkerhet gjennom E.V.A. prosjektet.

På verkstedet ble det servert tapas på verkstedbukkene og i bilbutikken ble det rigget opp et shoppingområde med mange gode tilbud fra lokale aktører. Flere av samarbeidspartnerene stilte med premier som ble loddet ut gjennom kvelden. Hovedpremien var en weekend på Farris Bad med all inclusive og lån av valgfri Volvo som transport. Ingen trengte å gå tomhendte hjem da det ble delt ut goodiebags til alle ved enden av kvelden.    

- Ut fra tilbakemeldingene vi har fått i etterkant vil vi tørre å påstå at dette ble en stor suksess! Vi håper på gjentagelse neste år og syns det er svært hyggelig å arrangere et event som dette, sier salgssjef på Bilia Fornebu, Peter Gutierrez.

Alle bildene fra kvelden finner du på Facebook.

Tusen takk til alle som møtte opp, og til alle gode samarbeidspartnere!

Ønsker du å bli invitert neste år? Registrer deg her så får du invitasjon når tiden nærmer seg.

Jentekveld hos Bilia Fornebu