Superselma. Foto.

Andre julegave til Superselma

Hver uke frem til jul deler Bilia ut 25.000 kroner til ulike gode formål, gode formål du kan være med å nominere. Årets andre vinner er Superselma, Støtteforeningen For Kreftrammede.

Et lysglimt i en vanskelig tid

Superselma er en frivillig, uavhengig og landsdekkende organisasjon, som via innsamlede midler arbeider for å skape lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken.

De bistår med midler til barneavdelingene på alle landets sykehus slik at de kan gjøre noe ekstra for barna i julen. De skaper minnerike turer for småbarnsfamilier rammet av kreft til Kristiansand Dyrepark og andre spennende destinasjoner. Årlig arrangeres Superselmaløpet der inntektene går til saken deres. I tillegg sørger de for at de som jobber med kreftpasienter får delta på verdifulle kurs og seminarer, som gjør dem enda bedre rustet i jobben sin.

Enten du er helsepersonell, pårørende eller pasient, kan du sende dem en søknad om bistand her.

Bidrar til smil, glede og et håp

Vi i Bilia har fått en stor mengde nominasjoner til verdige organisasjoner og formål, og nominasjonene som gjelder Superselma har gjort inntrykk på oss. Det er helt tydelig at de som har fått hjelp fra Superselma i en vanskelig situasjon har satt enormt stor pris på dette, og derfor ønsker det samme tilbudet for andre i samme situasjon. Her er noen av nominasjonene som er sendt inn:

- Dette er en organisasjon som gjøre det lille ekstra for de som er rammet av kreft (både barn og voksne) og deres pårørende. De skaper "LYSGLIMT" i vanskelig og sårbar tid. Lysglimtene tilpasse ut ifra ønsker og behov. Nå før jul har de stor pågang av søknader for familier som har det svært tøft økonomisk og trenger litt hjelp for å kunne lage en fin jul.

- En organisasjon som jobber for familier med kreftsyke barn. De ser familien som en helhet og gir de en pause hvor de kan få opplevelser eller annet de trenger. De pusser opp kreftrom på sykehus, kjøper leker og støtter på alle måter de kan ved hjelp av panteflasker og donasjoner. Denne organisasjonen sendte oss på tur til dyreparken etter 10 mnd på sykehus. Håper flere kan få et lysglimt og pause fra sykdommen slik Superselma ga oss.

- Det de gjør for å skape lysglimt for kreftsyke barn er superviktig! Når barna går gjennom sitt livs tøffeste kamp, trenger de noen ting som kan få smilet tilbake. Når frykten for å dø farger hver dag, trenger man de få minuttene med avbrekk der tankene dreies vekk fra sykdom og død.

Ønsker du å være med på å gi et lysglimt til noen som er i en vanskelig situasjon? Da kan du Vippse valgfritt beløp til 77762.

Nominer din hjertesak

Neste søndag trekker vi en ny vinner! Vi oppfordrer deg til å nominere en veldedig organisasjon som du brenner litt ekstra for. Alle som nominerer en veldedig organisasjon her er med i trekningen av en takboks fra Skiguard til en verdi av 11.500 kroner. Husk at ditt bidrag kan gjøre en forskjell!