Vi benytter cookies for å gjøre nettsiden mer brukervennlig og for besøksstatistikk.

Les mer

Lukk

Kontakt oss

Lukk

Konto

Omsorg Jessheim. Foto.

Tredje julegave til Omsorg Jessheim

Omsorg Jessheim ble startet opp av Tanya Valkve i 2015, og hun har siden den gang fått med fire andre damer på laget. De er en frivillig organisasjon, som hjelper folk som har det tøft i hverdagen. Før jul er det mange som trenger litt ekstra hjelp, så vår julegave på 25.000 kroner kommer godt med.

Omsorg Jessheim hjelper hovedsaklig til med med mat og hygieneartikler, men også bursdagsfeiringer og opplevelser. Nå i juletiden jobber de i tillegg med innhenting og utdeling av julegaver. 

Juletre med gaveønsker

På Jessheim Storsenter har de satt opp et juletre fullt av gaveønsker fra personer på Øvre Romerike som av ulike årsaker ikke har midler til å kjøpe julegaver selv. 

– Vi får forespørsler inn på Facebook og mail, og fyller ut kort som vi henger opp på treet. Der står det for eksempel «Gutt 8, ønsker seg lego». Vi har merka det sånn at riktig mottaker får riktig gave, sier Silje Antonsen, i Omsorg Jessheim.

Man kan da plukke med seg et valgfritt kort fra treet, og handle inn det som er ønsket. Senteradministrasjonen samler inn gavene og leverer de videre til Omsorg Jessheim som pakker inn gavene og deler de ut.

Meny og Rema 1000 på Jessheim Storsenter har samtidig en handlevogn stående hvor man også kan donere matvarer.

Et økende behov
Behovet for hjelp er økende, men samtidig øker givergleden blant dem som har litt til overs.

– Det er godt å kunne hjelpe til, men det er tragisk at det er så stort behov. Vi ser at det har økt og økt, noe voldsomt. Men det er flere som gir også, så selv om det er flere forespørsler, så får vi dekket det, sier Silje Antonsen.

Overskuddet av gaver leverer de til krisesenteret som de har et samarbeid med. Der får de dessverre inn en del familier i jula, men da kommer i det minste gavene veldig godt med.

Dersom du ønsker å være med å støtte Omsorg Jessheim sitt arbeid kan du vippse valgfritt beløp til 121010.  

Nominer din hjertesak

Fjerde søndag i advent trekker vi en ny, og dermed siste, vinner! Vi oppfordrer deg til å nominere en veldedig organisasjon som du brenner litt ekstra for. Alle som nominerer en veldedig organisasjon her er med i trekningen av en takboks fra Skiguard til en verdi av 11.500 kroner. Husk at ditt bidrag kan gjøre en forskjell!