Biliakort är bekvämt och enkelt

Nytt telefonnummer – 915 08555

Bilia Personbil AS har opprettet et nytt telefonnummer slik at du kun blir belastet vanlige takster ved kontakt med kundeservice når du ringer fra mobil. 

EU-domstolen har slått fast at næringsdrivende ikke kan henvise kundene sine til kostbare spesialnummer når de skal kontakte kundeservice. I Norge er det Forbrukerombudet som har ansvaret for å sørge for at bedrifter følger disse kravene, og de satte derfor en frist til 15. oktober 2017. Etter dette var det dermed ikke lov å benytte femsifrende nummer til kundeservice. 

Vi i Bilia ønsker selvfølgelig å tilpasse oss dette regelverket og minske telefonkostnadene for kundene som av ulike grunner tar kontakt med vår kundeservice. Som følge av dette nye regelverket har vi derfor innført et nytt telefonnummer, 915 08555. Ved å ringe dette nummeret gjelder altså vanlige takster, også når du ringer fra mobil.

Til orientering vil vårt tidligere telefonnummer 08555 eksistere fremdeles, men vi gjør da oppmerksom på at bruk av dette nummeret koster penger ettersom teleselskapene tar seg betalt for bruk av spesialnumre.