Bilia spanderer lappen

Takk for alle bidrag!

Bilia ønsker å gratulere begge vinnerne og samtidig rette en stor takk til alle som har bidratt til «Bilia spanderer». Vi er overveldet over det store engasjementet - følg med for nye kampanjer i 2019 

– Vi hadde ingen anelse om at «Bilia spanderer» skulle bli en kampanje som ville skape så mye engasjement på kryss og tvers i hele Norge. Å gi bort førerkortet til to heldige vinnere er naturligvis en veldig flott premie som engasjerer, men vi var ikke forberedt på over 15.000 nominasjoner, bedyrer markedsdirektør i Bilia Personbil AS, Martin Holgernes Helle. 

Hver eneste dag strømmet det inn med nominasjoner, og det ble tidlig klart at juryen sto overfor en utfordrende trekning. De fleste som sendte inn sine nominasjoner hadde lagt både tid og innsats i å begrunne hvorfor nettopp de fortjente å stikke av med seieren. Likevel falt juryen ned på to vinnere som til slutt fikk den overraskende nyheten om at de kunne forberede seg på en tilværelse med førerkort. 

Årets gave fra mamma

Den første vinneren ble 18-åringen Ole Martin Antonsen. Han var minst like overrasket som sin mor, ettersom det var sistnevnte som nominerte sin sønn. Med følgende begrunnelse, kunne Monika Johnsen gjøre sønnen oppmerksom på at han nå må komme oftere på besøk i tiden fremover: 

«Drømmeturen blir å dra opp til mamma som bor på Magnor i Eidskog, hvor det vil bli stor feiring og ikke minst masse kos. Det hadde gledet mamma veldig å se sønnen sin komme kjørende i oppkjørselen.

PS. Mamma som melder på sin sønn hun ser alt for sjelden».

Det var imidlertid ingen enkel oppgave å komme i kontakt med Monika, men etter flere forsøk viste det seg at hun befant seg langs den spanske solkysten. Budskapet ble naturligvis godt mottatt, og dermed kunne vi kontakte Ole Martin som da ble overrasket på jobb. I filmen nederst på siden kan du se reaksjonen hans.  

Gleder seg til å kjøre selv

Om det var vanskelig å komme gjennom på telefonlinjene til Spania, så skulle det vise seg å bli minst like vanskelig å komme i kontakt med den siste vinneren. Kaja Braarud Jensen har ikke for vane å besvare anrop fra ukjente telefonnumre. Til slutt svarte 23-åringen etter utallige oppringninger, og det skulle vise seg å være en samtale hun sent vil glemme. For med følgende begrunnelse kan hun nå vinke til bussjåførene som tidligere har kjørt henne frem og tilbake fra Skedsmo: 

«Turen blir langs Oslos veier og inn mot Skedsmo, mens jeg (forsiktig og ansvarlig) vinker til bussjåføren på 58 Tveita og 100 Kjeller-bussen mens jeg durer forbi, for da skal jeg aldri pendle igjen». 

Gleden var naturligvis enorm da Bilia omsider fikk formidlet at hun var valgt ut som vinner, men da hun fikk summet seg litt var hun tydelig på at det fortsatt blir noen miljøvennlige reiser med bussen. Se hvordan reaksjonen hennes var i filmen lenger ned på siden.   

Mer moro i vente

Med så mye engasjement og fantastiske begrunnelser er det ikke usannsynlig at det blir nye konkurranser i regi av Bilia i tiden fremover. Martin Holgernes Helle er klar på at «Bilia spanderer» har vært en positiv erfaring som bidrar til å styrke omdømmet til Bilia. 

– Bilia er så mye mer enn en bilforhandler, vi er mange ansatte og vi er stolte av arbeidsplassen vår. Å gi bort overraskelser skaper positive ringvirkninger. Derfor synes vi det er viktig å gi noe tilbake til samfunnet, slik vi gjør hver jul til organisasjoner som fortjener det, eller til enkeltpersoner som i dette tilfellet.  

– Dette ønsker vi å fortsette med, derfor oppfordrer vi alle til å følge oss på Facebook for mer moro i fremtiden. Og helt til slutt er det viktig å rette en stor takk for alle bidragene vi har mottatt, det er mange som fortjener å vinne, og neste gang er det kanskje nettopp du som stikker av med seieren, avslutter markedsdirektøren i Bilia.  

Bilia spanderer lappen på Kaja

Se hvordan vi overrasket Kaja for å fortelle at hun var en av to vinnere her.

Bilia spanderer lappen på Ole Martin

Se hvordan det gikk da vi overrasket Ole Martin på jobb.