MINI John Cooper Works med elektrisk go-kart følelse

MINI John Cooper Works med elektrisk go-kart følelse

Pressemelding 03.desember 2020 fra BMW Group
MINIs nye arkitektur gir spillerom og mangfold for kommende modeller. Snart kommer selveste kruttpakken John Cooper Works med elektrisk go-kart følelse.

Underholdene kjøreegenskaper kombinert med effektivitet er dypt forankret i tradisjonen til det britiske merket og definerer kjernen til MINI.

Sentralt i MINIs vei inn i fremtiden er utviklingen av elektrisk mobilitet i en rekke segmenter. Nylig ble det kjent at den elektriske kjernefamilien til MINI vil i fremtiden inkludere en 3-dørs modell, en ny crossover-modell i småbilsegmentet og en crossover-modell i kompaktsegmentet. Nå letter MINI enda litt mer på sløret: En elektrisk John Cooper Works-modell er også under utvikling.

Modellbetegnelsen John Cooper Works kommer ikke uten forpliktelser. I dag er det de sportsligste MINI-modellene med kraftfulle bensinmotorer under panseret som bærer navnet til motorsportlegenden John Cooper. Disse modellene vil fortsatt spille en viktig rolle for en rekke MINI-fans rundt om i verden i tiden fremover. En kommende elektrisk John Cooper Works-modell er en tydelig kvittering på at fremtidens kjøreglede både kan komme fra en bensinmotor og en elektrisk motor – hvor begge to kan by på egenskaper verdig betegnelsen John Cooper Works.


Vil du ha siste nytt om MINI? Meld deg på vårt MINI-nyhetsbrev her.