IMPONERENDE FRA ALLE PERSPEKTIVER

Grenseløs kjøreglede. Innovativ ned til minste detalj. BMW 4-serie Cabriolet preges av former som minner om vind, brusende bølger og endeløse vidder. Alle former og linjer peker forover og levner ingen tvil om at bilen har imponerende drivkrefter. Få deg en luftig kjøretur hos Bilia!

Den lange akselavstanden, det langstrakte panseret og den kileformede silhuetten tydeliggjør at BMW 4-serie Cabriolet er en sportslig bil. Sammen med «air breather» bak de fremre hjulbuene demonstrerer silhuetten bilens aerodynamiske eleganse, helt i tråd med filosofien bak BMW EfficientDynamics. I denne bilen kan du glede deg over vind i håret, men også over lavere drivstofforbruk og utslipp.

Hardtop

Den nedsenkbare hardtoppen gir deg cabriolet-følelsen i tillegg til at den tåler vinterkjøring på lik linje med et vanlig tak. Sett utenfra har taket en lav, langstrakt profil som minner om Coupé. Det åpnes og lukkes i en fei, også under kjøring i inntil 18 km/t. Taket har en spesielt effektiv isolering som absorberer støy og som sørger for behagelig akustikk også i høy hastighet.

Interiør

Et stort utvalg av førsteklasses materialer og overflater, f.eks. fint dakotaskinn, attraktive dekorsømmer og elegante interiørlister, gir deg mange muligheter til å sette et personlig preg på bilen og gir din BMW 4-serie Cabriolet en unik karakter.

Bagasjerommet til BMW 4-serie Cabriolet er stort til å tilhøre en kabriolet, og den praktiske lastehjelpen hever hele takpakken slik at det blir enklere å laste inn i bagasjerommet. Når kalesjen er lukket, rommer bagasjerommet 370 liter. Når kalesjen er åpen, rommer bagasjerommet 230 liter, og du kan nyte frihetsfølelsen under åpen himmel.

Vindbeskyttelsen sørger for at føreren og sidepassasjeren unngår trekk, også i høy hastighet. Det gjennomgående nettet øker komforten, og vindbeskyttelsen er enkel å folde sammen når det ikke lenger er bruk for den.

Nakkevarmeren i BMW 4-serie Cabriolet forlenger sommerfølelsen når temperaturene ikke lenger er på sitt høyeste. Føreren og sidepassasjeren velger temperatur separat og har tre temperaturtrinn til rådighet. Kjører du med taket nede, reguleres nakkevarmerens effekt og luftmengde uavhengig av hastighet og temperatur. Du velger temperaturtrinn med bryteren i midtkonsollen.

Motor

Motoren er hjertet i din BMW 4-serie Cabriolet. BMW TwinPower turboteknologi kombinerer innovativ turboladerteknologi med Valvetronic, dobbel-VANOS og High Precision Injection.

BMW 435i har en 6-sylindret BMW TwinPower bensin-rekkemotor med slagvolum på 3,0 liter og ekstra imponerende ytelser. Med 306 hk og et maksimalt dreiemoment på 400 Nm akselerer den fra 0 til 100 km/t på bare 5,6 sekunder (automatgirkasse: 5,5 sek). Topphastigheten er 250 km/t (begrenset).

Utstyrsversjoner

  • Modern Line
  • Sport Line
  • Luxury Line
  • M Sportspakke

Hvordan kupeen skal se ut, er opp til deg. Ulike stiler som setter ulikt preg på den utvendige og innvendige designen.

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

Mer om BMW 4-serie Cabriolet

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).

Se BMWs produktkatalog (PDF).

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.

Velkommen til prøvekjøring av BMW 4-serie Cabriolet hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW 4-serie Cabriolet. Foto.
  • BMW 4-serie Cabriolet. Foto.
  • BMW 4-serie Cabriolet. Foto.

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra evt. kampanjer. Forbehold om skrivefeil.