Helt nye BMW 4-serie Cabriolet – også for liebhabere og feinschmeckere

6. generasjon kabriolet lanseres neste vår og følger sin forgjenger fra 2013 i dette segmentet. Første modell ut på det norske markedet i mars neste år, blir BMW M440i xDrive Cabriolet. Senere i 2021 lanseres flere motoralternativer.

Likheten med BMW 4-serie Coupé er naturligvis stor, men silhuetten til kabriolet-modellen er særegen både med taket oppe og nede. Forrige generasjon kabriolet hadde en hardtop-løsning, helt nye BMW 4-serie Cabriolet har et tak i stoff. Vektbesparelsen på takkonstruksjonen er hele 40 %. En elektrisk motor sørger for at taket åpnes eller lukkes på 18 sekunder og dette kan gjøres i hastigheter opp mot 50 km/t. Bagasjerommet øker fra 300 til 385 liter med taket lukket.

Du får et rikholdig utvalg av infotainment-løsninger, digital instrumentering og førerassistansesystem som coupé-modellen – og litt til. Eksempelvis sørger integrert ventilasjon i hodestøttene for mer komfort og varme på kjølige dager.

Det er selvsagt mulighet for skreddersøm av både eksteriør- og interiørdesignet.

Under panseret finner du den velkjente bensinmotoren på tre liter med seks sylindre i rekke som gjør 0-100 km/t på 4,9 sekunder. Toppfarten nås ved 250 km/t.

Motorversjoner

BMW 4-serie Cabriolet finnes i ulike motorversjoner.

M440i xDrive

  • Maks effekt 385 hk
  • CO2-utslipp 181-186 g/km
  • Forbruk 0,79-0,82 l/mil

Standardutstyr

Eksosstusser, synlige, standardseter i stoff/Sensatec, interiørlister i høyglanset sort, innstegslister med alu.innlegg, regnsensor, Servotronic, elektromekanisk parkeringsbrems, Driving Experience-knapp, Speed Limiter, Oppmerksomhetsassistent, sportsratt i skinn med multifunksjonstaster, varme-/solreflekterende glass, klimaautomatikk, gjennomlastingssystem, handsfree med USB-port, iDrive-multikontroll med touchfunksjon, BMW Live Cockpit med 5,7 tommers kombiinstrument og 8,8 tommers kontrolldisplay med berøringskontroller og USB-grensesnitt, radio, MP3-spiller og RDS-dobbelttuner, fast montert SIM-kort, stereo høyttalersystem med seks høyttalere

Utstyrsversjoner

Sett ditt eget preg på bilen med det utstyret du liker best. Du kan velge mellom:

  • Standardversjon
  • Model M Sport

Tilpass din BMW med den utstyrsversjonen som best passer din stil. BMW tilbyr en rekke muligheter til å sette et personlig preg på din bil. I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

Mer om BMW 4-serie Cabriolet

For mer detaljer og priser, se prislisten (PDF).
Les mer om bilen på BMWs nettside.

For mer informasjon om BMW 4-serie Cabiolet, ta kontakt med din nærmeste Bilia-forhandler. Tilgjengelighet kan variere.

  • BMW 4-serie Cabriolet. 2021-modell. Foto.
  • BMW 4-serie Cabriolet. 2021-modell. Foto.
  • BMW 4-serie Cabriolet. 2021-modell. Foto.