INGEN KOMPROMISSER, KUN KJØREGLEDE

Designet for kjøreglede. Eleganse i hver linje.  BMW 4-serie Gran Coupé er preget av dynamisk og naturlig eleganse. Sving innom Bilia – den står og venter på deg!

Den forlengende taklinjen får kupé-silhuetten til å virke enda slankere, mer elegant og samtidig kraftfull. Sammen med de fire dørene uten ramme og den store bakluken understreker dette bilens funksjonelle løsninger og sportslige utseende.

Kupeen på den nye BMW 4-serie Gran Coupé er preget av den perfekte balansen mellom eleganse og funksjonelle løsninger – her er det ikke inngått noen kompromisser. Det ser du på fargevalget, de eksklusive materialene og det sterke fokuset på førerplassen.

Alle betjeningselementer er utformet med tanke på førerens behov. Alle overflater er tiltalende, og alle detaljer utstråler moderne luksus. Dørene har ikke rammer, og det får kupeen til å virke enda romsligere. Det er rikelig med plass i baksetet med 3 seter, god takhøyde og plass til knærne. Designen omslutter baksetet og gir en behagelig og harmonisk romfølelse.

Kjøredynamikk

BMW 4-serie Gran Coupé har kjøreegenskaper som forener ytelse med høy komfort. Den har typiske egenskaper for en BMW, blant annet perfekt aksellastfordeling, bakhjulsdrift og driving experience-knapp, som sørger for maksimal kjøreglede.

De dynamiske kjøreegenskapene blir enda bedre med adaptivt M chassis (ekstrautstyr). BMW 435i er et godt eksempel på de imponerende motorene i BMW 4-serie Gran Coupé. Den 6-sylindrede TwinPower Turbo bensinmotoren er en av de beste i dette segmentet med 310 hk og en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 5,4 sekunder.

Utstyrsversjoner

  • Modern Line
  • Sport Line
  • Luxury Line
  • M Sportspakke

Hvordan kupeen skal se ut, er opp til deg. Velg det utstyret som passer din BMW best. I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

Mer om BMW 4-serie Gran Coupé

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).

Se BMWs produktkatalog (PDF).

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.

Velkommen til prøvekjøring av BMW 4-serie Gran Coupé hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW 4-serie Gran Coupe. Foto.
  • BMW 4-serie Gran Coupe. Foto.
  • BMW 4-serie Gran Coupe. Foto.

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra evt. kampanjer. Forbehold om skrivefeil.