BMW 6-serie

6-serie Cabriolet, Coupe og Gran Coupe.

BMW EfficientDynamics

FET LYD, LUKSURIØS FØLELSE OG SPORTSLIG KUPÉ

Alle elementene på BMW 6-serie Cabriolet gjenspeiler de smidige kjøreegenskapene, fartsvinden og fremdriftstrangen.

Når du ser bilen fra siden, legger du merke til de nye sidespeilene med blinklys og den lange akselavstanden. Den høye sidelinjen som skråner ned mot fronten, får det til å se ut som bilen ligger klistret til asfalten. Spesielt når kalesjen er åpen, er det lett å se, selv på lang avstand, at dette er den mest eksklusive cabrioleten blant BMW-modellene.

Den utvendige designen er videreført i den elegante og sportslige kupeen. Pure Experience-designen skaper en harmonisk og romslig kupé med mykt eksklusivt nappaskinn med utvidet skinninteriør i konjakk/sort, Fineline edeltrelister i brunt og generøse overflater.

Informasjon som er viktig for kjøringen, vises på det frittstående kontrolldisplayet med høy oppløsning, som har glassdeksel og galvanisert ramme.

Sportseksosanlegget

Sportseksosanlegget gir en fet lyd som står perfekt til den sportslige profilen til BMW 6-serie Cabriolet. Du kan også påvirke lyden ved hjelp av integrert eksosspjeldteknikk, som styres med Driving experience-knappen.

Lyden fra eksosanlegget får en fetere klang i de dynamiske kjøremodiene SPORT og SPORT+. I kjøremodiene med mer komfortable innstillinger er lyden mer diskret for å gi en behagelig og luksuriøs kjøreopplevelse på lange turer.

Kalesjen

Den automatiske kalesjen har svært god varme- og lydisolasjon. Når den er lukket, har cabrioleten en coupé-inspirert silhuett. Den oppvarmbare bakruten kan senkes med elektrisk betjening, slik at du kan få frisk luft inn i kupeen uten trekk.

Kalesjen leveres i sort og to andre farger. Den åpner seg på 19 sekunder og lukker seg på 24 sekunder når hastigheten er under 40 km/t.

Mer om BMW 6-serie Cabriolet

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.

Alle BMWs modeller leveres med EfficientDynamics-teknologi – som gir deg ren kjøreglede!

Velkommen til prøvekjøring av BMW 6-serie Cabriolet hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW 6-serie Cabriolet. Foto.
  • BMW 6-serie Cabriolet. Foto.
  • BMW 6-serie Cabriolet. Foto.