BMW 6-serie

6-serie Cabriolet, Coupe og Gran Coupe.

BMW EfficientDynamics

KLARE LINJER OG DEFINERTE OVERFLATER

BMW 6-serie Coupé virker sjarmerende og samtidig kraftfull. Klare linjer og definerte overflater preger den utvendige designen. I kombinasjon med M Sportspakke understreker store luftinntak og markante enderørsdeksler bilens sportslige side.

Alle de nevnte detaljene forsterker førsteinntrykket av at dette er en elegant coupé som nesten ikke klarer å holde kreftene tilbake.

Alle setene i kupeen er romslige og ergonomisk utformet. Instrumentpanelet, midtkonsollen og øvre del av dør- og sidekledningene er trukket i eksklusivt nappaskinn av høy kvalitet med utvidet skinninteriør og kontrastsømmer. Du kan sette et personlig preg med utsøkte edeltrelister eller interiørlister i kjølig aluminium.

8-trinns sports-automatgirkasse

Med hele åtte girtrinn jobber motoren hele tiden svært effektivt, slik at hastigheten og effektiviteten opprettholdes.

Launch control er en funksjon i den 8-trinns sports-automatgirkassen som gjør at akselerasjonen fra stillestående blir optimal. Trykk kort på DSC-tasten (dynamisk stabilitetskontroll), sett velgerspaken i S, hold bremsepedalen inne og trå gasspedalen inn til kickdown for å aktivere DTC-funksjonen (Dynamic Traction Control). Slipp så bremsepedalen mens du holder kickdown, og bilen akselererer maksimalt til du slakker på gasspedalen. Dette utstyret setter førere med en sportslig kjørestil ekstra stor pris på.

Adaptive LED-lykter

Adaptive LED-lykter med integrert nær- og fjernlysfunksjon har en lysfordeling som automatisk tilpasses bilens hastighet (dynamisk belysning av veibanen).

Med BMW selective beam kjører du med fjernlyset på hele tiden, slik at du har optimal sikt i mørket. Systemet overvåker trafikken foran bilen og møtende trafikk og regulerer fjernlyset slik at andre trafikanter ikke blir blendet.

Mer om BMW 6-serie Coupé

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.

Alle BMWs modeller leveres med EfficientDynamics-teknologi – som gir deg ren kjøreglede!

Velkommen til prøvekjøring av BMW 6-serie Coupé hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW 6-serie Coupe. Foto.
  • BMW 6-serie Coupe. Foto.
  • BMW 6-serie Coupe. Foto.