BMW 6-serie

6-serie Cabriolet, Coupe og Gran Coupe.

BMW EfficientDynamics

EKSKLUSIV TOLKNING AV SPORTSLIG ELEGANSE

Den vakreste av dem alle? Mange mener BMW 6-serie Gran Coupé er det. Fine linjer på sidene skaper et spill mellom lys og skygger som understreker den eksklusive stilen og den dynamiske elegansen.

Detaljer som forkrommede enderør, sidespeil og nyregrillen setter et elegant og gjennomført sportslig preg på bilen. Det er lagt spesiell vekt på utformingen av grillribbene, og antallet ribber er redusert. Det får fronten med de store luftinntakene i det nyutformede frontskjørtet til å virke enda større.

De fokuserte LED-lyktene forsterker dette inntrykket. Sammen med nye lakkfarger, som BMW Individual frostet briljanthvit metalliclakk, skaper de et imponerende utseende.

BMW 6-serie Gran Coupé skal være en eksklusiv tolkning av sportslig eleganse. Det kommer tydelig til uttrykk i kupeen. Lange linjer og kurvede flater skaper en behagelig romfølelse.

Ekstrautstyr som BMW Individual edeltrelister i hvitflammet ask eller BMW Individual utvidet skinninteriør i amarobrunt understreker det eksklusive inntrykket.

Komfort

Alle detaljene i kupeen til BMW 6-serie Gran Coupé er utformet for å skape størst mulig komfort. Forsetene er sportslige og baksetet er ergonomisk utformet med god plass.

  • Midtarmlene med koppholdere.
  • Mindre gjenstander kan enkelt stues bort .
  • 4-soners klimaautomatikk sørger for at alle i bilen kan stille inn temperaturen de ønsker på sin plass.
  • Elektriske rullegardiner skjermer mot innsyn og sol.
  • Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 40:60 for mer lasteplass.

Farger og materialer

BMW Individual gir deg flere valgmuligheter, slik at du kan gjøre din BMW helt unik dersom du ønsker det. Du kan f.eks. velge utvendig design med BMW Individual frostet briljanthvit metalliclakk eller en av de ti andre lakkfargene (fem av dem er metalliclakk). Eller du kan utstyre kupeen i BMW 6-serie Gran Coupé med den mest eksklusive skinnvarianten BMW tilbyr, finnarvet merinoskinn. Interiørlist i sort pianolakk er et ekstra eksklusivt designelement.

Mer om BMW 6-serie Gran Coupé

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.

Alle BMWs modeller leveres med EfficientDynamics-teknologi – som gir deg ren kjøreglede!

Velkommen til prøvekjøring av BMW 6-serie Gran Coupé hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW 6-serie Gran Coupe. Foto.
  • BMW 6-serie Gran Coupe. Foto.
  • BMW 6-serie Gran Coupe. Foto.