6-serie Gran Turismo

BMW EfficientDynamics

ET TYDELIG STATEMENT

BMW 6-serie Gran Turismo er en romslig og luksuriøs kupé som får selv de lengste kjøreturene til å føles for korte. De suverene kjøreegenskapene betyr at du kan nyte sportslig dynamikk og selvsagt høy komfort på langkjøring. Bilen byr på moderne design og kjøreglede på korte og lange turer.

Det utvendige designet på BMW 6-serie Gran Turismo vekker oppmerksomhet med markante linjer. Bak det elegante formspråket ligger det et komfortkonsept preget av både luksus og praktiske løsninger. Bilen er det ideelle reisefølget, og den er konstruert for å tilfredsstille de høyeste krav til elegant utseende og sportslige ytelser.

Med et smalt design og unike lyssylindrer får de adaptive LED-lyktene fronten på BMW 6-serie Gran Turismo til å virke bred og kraftfull. De flate L-formede baklyktene tegner konturene av LED-lyselementene tredimensjonalt og setter et dynamisk preg på bilens hekk.

BMW 6-serie Gran Turismo kan nytes med alle sanser. Bakgrunnsbelysning med elleve ulike designer byr på passende belysning til hver kjøretur. Ambient air-pakken sørger for frisk luft i kupeen. Panoramataket i glass er på nesten en kvadratmeter og gjør kupeen ekstra lys og luftig.

Mer om BMW 6-serie Gran Turismo

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).

Se BMWs produktkatalog (PDF).

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.

Velkommen til prøvekjøring av BMW 6-serie Gran Coupé hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW 6-serie Gran Turismo. Foto.
  • BMW 6-serie Gran Turismo. Foto.
  • BMW 6-serie Gran Turismo. Foto.