EKSTRAVAGANT KJØREGLEDE

Tiden er inne for presentere 8-seriens neste modell, BMW 8-serie Gran Coupé. Et blikkfang som på mange måter er et studie i moderne eleganse. Sportslighet og luksus pakkes inn i subtil eleganse med fire dører. Ønsker du ekstravagansa og kjøreglede er dette bilen for deg. 

Modellen har naturligvis mye til felles med sine to søsken, BMW 8-serie Coupé og Cabriolet. Den nye Gran Coupé skiller seg fra Coupé ved å være 23 cm lengre, samt høyere og bredere. Den bakre sporvidden er den bredeste på av alle tilgjengelige BMW-modeller. Vekten er ikke økt med mer enn 70 kg, blant annet grunnet større bruk av lettvektsmaterialer.

I baksetet får man mer skulderplass, benplass og takhøyde sammenlignet med Coupé, og bagasjerommet rommer 20 liter mer. Også i forsetene byr modellen på betydelig større skulder- og benplass. Om ønskelig kan du bestille paroramaglasstak på hele 1,5 kvadratmeter som skaper en enda mer romslig og eksklusiv følelse.

Som for de to andre 8-serie modellene, leveres også denne med det siste innen digital instrumentering som standard.  

Den nye BMW 8-serie Gran Coupe lanseres i første omgang med tre ulike motorvarianter; en sekssylindret bensinmotor, en sekssylindret dieselmotor og en åttesylindret bensinmotor. 8-trinns Steptronic automatgir og xDrive-firehjulsdrift er standard på alle modellene.

Modell Effekt Dreiemoment 0-100 km/t
840i xDrive Gran Coupe 340 hk 500 Nm 4,9 sek
M850i xDrive Gran Coupe 530 hk 750 Nm 3,9 sek
840d xDrive Gran Coupe 320 hk 680 Nm 5,1 sek

 

Mer om BMW 8-serie

For mer detaljer og og priser, se prislisten (PDF).
Les mer om bilen på BMWs nettside.

Helt nye BMW 8-serie Gran Coupe lanseres i november, og vi åpner for bestilling om kort tid. 

  • BMW 8-serie Gran Coupé
  • BMW 8-serie Gran Coupé
  • BMW 8-serie Gran Coupé