Kampanjer

Fremtidens kjøreglede

BMW iX - det nye teknologiske flaggskipet fra BMW.

BMW iX setter standarden for fremtidens kjøreglede med teknologiske innovasjoner og minimalistisk design. BMW iX er på størrelse med BMW X5, men med hjuldimensjonene til BMW X7. Den ekstra akselavstanden vil gi kupéen en romsligere og mer luksuriøs følelse. 

Særegen design og innovativ teknologi

Med designet av kupéen har BMW med vilje brutt med alle kjente regler. Mobil livskvalitet er nøkkelen. Form og funksjon skal gjøre kupéen til et innbydende rom som er mye mer enn et sted der du sitter under transport. Designet gir en avslappet loungefølelse, støttet opp av banebrytende smarte funksjoner skjult i materialvalg. For eksempel er høytalerne skjult i dørpanelene og integrert i nakkestøttene. Myke tekstiler og flotte trematerialer er touch-flater som du kan kontrollere en rekke ulike systemer med. 

BMW kaller det shy-tech: diskré teknologi som er lett tilgjengelig, men som ikke står i veien. BMW iX vil selvsagt være fullt oppkoblet til enhver tid med BMW Connected Drive som gir deg tilgang til digitale tjenester som varsler din mobile hverdag i og utenfor bilen. BMW iX vil være klargjort for 5G, som tilrettelegger for raskere oppdateringer og kommunikasjon.

Lang rekkevidde og hurtig lading

Rekkevidden blir opptil 425 km (WLTP) for BMWiX xDrive40 og opptil 630 km (WLTP) for BMW iX xDrive50 takket være lavt energibruk og stort batteri. Batteriet er forøvrig produsert uten bruk av sjeldne mineraler, og en stor andel kan resirkuleres. Maks effekt blir 326 hk for BMWiX xDrive40 og 523 hk for BMW iX xDrive50 som gir en akselerasjon fra 0-100 km/t på 4,6 sekunder. Det tar litt over 30 minutter å lade batteriet fra 10 til 80%, mens du kan  lynlade på 10 minutter for å få 120 km rekkevidde.

Med en BMW iWallbox hjemme, kan du fullade batteriet fra 0 til 100 prosent på under 11 timer.

Firehjulstrekk og tilhengerfeste

Spesielt viktig for det norske markedet er at BMW iX vil ha firehjulstrekk, og fullverdig hengerfeste - samt takstativ. Bagasjerommet blir rundt 500 liter. Legges bakseteryggene ned (40:20:40), øker volumet til hele 1 750 liter.

Når kommer BMW iX?

Bilen er klar for bestilling allerede! Lansering 11. november kl 11 hos alle våre BMW-forhandlere.

Siste nytt

Pressen har allerede fått prøvekjørt BMW iX og er full av begeistring. VG (plussartikkel) gir bilen terningkast 6 og skriver "imponerende rekkevidde" (29.09.2021)
Videre har en rekke andre medier omtalt bilen:
MOTOR
Finansavisen (plussartikkel)
TV2

Hold deg oppdatert!

Vårt månedlige nyhetsbrev holder deg oppdatert om alt om BMW hos Bilia. Meld deg på her.

  • iX
  • iX
  • iX