Fremtidens kjøreglede

Konseptbilen BMW Vision iNEXT er blitt til BMW iX - det neste teknologiske flaggskipet fra BMW.

BMW iX vil sette standarden for fremtidens kjøreglede med teknologiske innovasjoner og minimalistisk design. BMW iX er på størrelse med BMW X5, men med hjuldimensjonene til BMW X7. Den ekstra akselavstanden vil gi kupéen en romsligere og mer luksuriøs følelse. 

Særegen design og innovativ teknologi

Med designet av kupéen har BMW med vilje brutt med alle kjente regler. Mobil livskvalitet er nøkkelen. Form og funksjon skal gjøre kupéen til et innbydende rom som er mye mer enn et sted der du sitter under transport. Designet gir en avslappet loungefølelse, støttet opp av banebrytende smarte funksjoner skjult i materialvalg. For eksempel er høytalerne skjult i dørpanelene og integrert i nakkestøttene. Myke tekstiler og flotte trematerialer er touch-flater som du kan kontrollere en rekke ulike systemer med. 

BMW kaller det shy-tech: diskré teknologi som er lett tilgjengelig, men som ikke står i veien. BMW iX vil selvsagt være fullt oppkoblet til enhver tid med BMW Connected Drive som gir deg tilgang til digitale tjenester som varsler din mobile hverdag i og utenfor bilen. BMW iX vil være klargjort for 5G, som tilrettelegger for raskere oppdateringer og kommunikasjon.

Lang rekkevidde og hurtig lading

Rekkevidden blir over 600 km (WLTP) takket være lavt energibruk og stort batteri. Batteriet er forøvrig produsert uten bruk av sjeldne mineraler, og en stor andel kan resirkuleres. Maks effekt blir over 500 Hk som gir en akselerasjon fra 0-100 km/t på under 5 sekunder. Det tar under 40 minutter å lade batteriet fra 10 til 80%, mens du kan  lynlade på 10 minutter for å få 120 km rekkevidde.

Med en BMW iWallbox hjemme, kan du fullade batteriet fra 0 til 100 prosent på under 11 timer.

Firehjulstrekk og tilhengerfeste

Spesielt viktig for det norske markedet er at BMW iX vil ha firehjulstrekk, og fullverdig hengerfeste - samt takstativ. Bagasjerommet blir rundt 500 liter.

Når kommer BMW iX?

Bilen er klar for bestilling allerede! Produksjonsstart er i juli 2021, med planlagt lansering i november. Allerede nå har vi kampanje, se priser på Fully Charged med "alt utstyr".

Hold deg oppdatert!

Vårt månedlige nyhetsbrev holder deg oppdatert om alt om BMW hos Bilia. Meld deg på her.

  • iX
  • iX
  • iX