BMW M8

BMW Connected

RÅ LUKSUS, RÅ KJØREGLEDE

BMW M8 Cabriolet tar fascinasjonen for åpen kjøring til et nytt nivå og skaper en ny standard for luksuriøs kjøreglede. Perfekt utformede store flater med høypresise linjer fremhever den elegante sportsligheten. Den dynamiske fronten, den utstrakte kabriolet silhuetten og den atletiske hekken gi uttrykk for dynamisk ytelse og eleganse

Passasjerer i nye BMW M8 Cabriolet er beskyttet fra elementene med en soft-top som strekkes stramt over interiøret. Denne fler-lags konstruksjonen åpnes og stenges på 15 sekunder med et knappetrykk, også under kjøring i opp til 50 km/t. Når det er åpnet stues taket elegant, og ikke minst flatt, under cover som matcher instrumentpanel og dørkarmer i struktur.

M-spesifikk interiørdesign møter moderne luksus med modell-spesifikke interiører i helskinn som f.eks. BMW Head-Up Display med M-spesifikt innhold og M-mode bryter i midtkonsollen som gir direkte tilgang til innstillingene for motor, støtdempere, styring, M xDrive og bremser.

Avanserte motorsportinspirerte motor- og understellskomponenter gir høyere ytelse, mer smidighet og mer presisjon – og dermed økt adrenalinfylt kjøreglede. Med sine 600 hk kommer M8 Cabriolet fra 0 til 100 km på kun 3,4 sek, Toppfarten er satt til 250 km/t, men kan oppjusteres til 305 km/t med tilvalget «M Driver’s package».

Mer om BMW M8 Cabriolet

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
For prøvekjøring av denne modellen, ta kontakt med din nærmeste Bilia-forhandler.
Tilgjengelighet kan variere.