ÉN BIL FOR ALLE BEHOV

BMW X og BMW M møtes i skjønn forening i BMW X5 M50d. Motor, chassis og design gjør denne bilen til en utrolig kombinasjon av dynamiske kjøreopplevelser, design og fleksible løsninger. Resultatet er strålende. 

Ytelser

Motoren i X5 M50d kombinerer direkte common rail innsprøytning med tretrinns turbo og variabel turbingeometri. Det betyr at motoren blir responsiv, og at den leverer høyt moment ved lavt turtall. Dreiemomentet er på hele 740nm, og den gir 381hk. Det gir en 0-100 tid på kun 5,3 sekunder, og allikevel har den et meget lavt forbruk. Kun 0,66 liter pr mil og 173 gram CO2-utslipp viser hvordan BMWs teknikere og ingeniører utvikler motorer som gir dynamiske kjøreopplevelser med effektivitet i toppklasse. 

Denne motoren er koplet til en 8-trinns sports-automatgirkasse. Videre har den adaptivt M sportsunderstell med Dynamic Damping Control og luftfjæring på bakakselen, og selvfølgelig er xDrive firehjulsdrift med Performance Control standard på X5 M50d. Dette sikrer både komfort og kjøreegenskaper.  

Eksklusive detaljer

BMW X5 M50d er utstyrt med eksklusive M Performance-detaljer, men har også komponenter fra M Sportspakke. Foran ser vi markante luftinntak for å understreke bilens kraft. Videre har den speilhus i ferrisgrått, M-logo i mørk krom og andre ferrisgrå elementer fra aerodynamikkpakken. 

Bak har den trapesformede enderørsdeksler i sort krom. M-logoen finner vi igjen på innstegslistene og på girspaken. 

Mer om BMW X5 M50d

Se BMWs produktkatalog (PDF).

For mer detaljer og tekniske data, se BMWs nettside.

For prøvekjøring av denne bilen, ta kontakt med din nærmeste Bilia-forhandler. Tilgjengelighet kan variere.

  • BMW X5 M50d girspake. Foto.
  • BMW X5 M50d. Foto.
  • BMW X5 M50d. Foto.