BMW 8-serie Gran Coupe nærmer seg

BMW 8-serie Gran Coupe nærmer seg

Den nye 8-serien vil komme som en firedørs Gran Coupe. Nå røpes noen av de endelige linjene på den sportslige og luksuriøse modellen som lanseres senere i år.
Pressemelding:

Forsmak på fire dører: Helt nye BMW 8-serie Gran Coupe nærmer seg.

For rett over ett år siden, ble konseptbilen «BMW Concept M8 Gran Coupe» vist frem for første gang. BMW bekreftet da med konseptbilen at den helt nye 8-serien også vil komme som en firedørs Gran Coupe.  Nå røpes noen av de endelige linjene på den sportslige og luksuriøse modellen som lanseres senere i år.  Og, ja: Det kommer også en BMW M8 Gran Coupe.

– Helt nye BMW 8-serie Gran Coupe er sportslighet og luksus, pakket inn subtil eleganse med fire dører – et alternativ for de som ønsker en dose ekstravagansa og kjøreglede, både i hverdagen og til de lengre kjøreturene, sier Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

Helt nye BMW 8-serie Coupe og Cabriolet er nettopp lansert. Snart avdukes det tredje familiemedlemmet i den nye generasjonen BMW 8-serie. Med lengre akselavstand, fire dører og et stort bagasjerom, komplimenteres modellserien. Helt nye BMW 8-serie Gran Coupe lanseres i september, men allerede i juni vil bilen vises for første gang. Da blir også mer informasjon og tekniske detaljer tilgjengelig.

– Sammen med helt nye BMW X7 og den markant oppgraderte 7-serien, er den helt nye BMW 8-serien et tydelig eksempel på at BMWs pågående modelloffensiv gjelder i alle segmenter, også i de mest luksuriøse. De mest kjøreglade kan også snart se frem til en M-versjon av alle de tre modellene i den helt nye 8-serien, avslutter Tegneby.