EN EGEN KLASSE

BMW X6 er bilen som er like elegant som en coupé og like sportslig som en X-modell. BMW X6 M50d har i tillegg kraften og kjøreegenskapene fra BMW M. 

740nm

X6 M50d er utstyrt med en sekssylindret M Performance TwinPower turbo dieselmotor som er både dynamisk og økonomisk. Den avanserte motoren har rask respons blant annet takket være en tretrinns turbolader med variabel turbingeometri, i tillegg til relativt lavt utslipp og forbruk. 

0-100 gjøres på 5,2 sekunder, takket være 381hk og 740nm. Forbruket ved blandet kjøring er på 0,66 liter per mil, og den slipper ut 173 gram CO2 per km. Med dette oppfyller den Euro 6-standarden. Dette oppnåes blant annet takket være BMWs BluePerformance-teknologi. 

Bilen har et M Sportsunderstell med Dynamic Damping Control og luftfjæring på bakakselen som gir den sportslige kjøreegenskaper mens man ivaretar komfort. Og veigrepet sikres på all slags føre med BMW xDrive firehjulsdrift med Performance Control som standard. 

M Performance-design

X6 M50d er utstyrt med ferrisgrå rammer på luftinntakene i det brede frontskjørtet for å gi den et kraftfullt utseende. Kun til denne modellen kan det også leveres eksklusive 20" dobbeltekede 468M-felger. Andre detaljer er ferrisgrå speilhus, M-logo i mørk krom, enderørsdeksler i sort krom, og modellogo bak i mørk krom. Innvendig er det også flere eksklusive designelementer blant annet innstegslister med modellogo og M-logo på girspaken. 

Mer om BMW X6 M50d

Se BMWs produktkatalog (PDF).

For mer detaljer og tekniske data, se BMWs nettside.

For prøvekjøring av denne bilen, ta kontakt med din nærmeste Bilia-forhandler. Tilgjengelighet kan variere.

  • BMW X6 M50d interiør. Foto.
  • BMW X6 M50d. Foto.
  • BMW X6 M50d. Foto.