Toyota Auris 5-dørs. 2015-modell. Foto.

Toyota bruktbilgaranti

Bruktbil garantert av Toyota

Selv om en Toyota ikke er ny, har vi ikke mindre tro på den. Derfor tilbyr vi inntil 3 år/45.000 km garanti på brukte biler. Garantien gjelder i tillegg til, og begrenser ikke de rettigheter kunden har etter forbrukerkjøpsloven.

Ved feil som kan tilbakeføres til mangler som forelå på leveringstidspunktet har kunden uansett inntil 5 års reklamasjonsrett regnet fra leveringstidspunktet. Garantien forplikter selgeren til å reparere fagmessig enhver feil som måtte oppstå i garantiperioden, selv om feilen ikke var tilstede på leveringstidspunktet.

Tilstandsrapport
Brukte biler skal ha tilstandsrapport i samsvar med den standarden som er godkjent av Forbrukerrådet og Norges Bilbransjeforbund.

Verkstedgodkjent
Samtlige brukte biler er sjekket og godkjent på forhandlerens autoriserte merkeverksted.

Bytterett inntil 30 dager
At vi etterstreber fornøyde kunder er ikke salgsprat, og det vitner ikke bare kundeundersøkelsene om. Dessuten kan du innen 30 dager/maks kjørte 1.000 km velge å bytte bilen i en annen bruktbil i samme prisklasse eller dyrere som befinner seg på lager hos forhandleren.

Omkostninger knyttet til finansiering, registrering av salgspant og andre kostnader som ikke er direkte knyttet til bilen, dekkes av kunde.

Servicehistorikk
Vi har detaljert historikk på all service og reparasjoner vi utfører.

Gunstig finansiering
Når du kjøper en bruktbil fra Toyota Bilia, har du mulighet til å velge den finansieringsløsningen, nedbetalingstiden og månedskostnaden som passer deg best.

Selgeren gir deg et komplett tilbud, samt svar på finanssøknaden allerede innen få minutter. Det er både trygt, enkelt og fleksibelt da du får ordnet alt på ett sted i forbindelse med bilkjøpet.

Garantert kilometerstand
Vi garanterer at den oppgitte kilometerstanden er korrekt på de brukte bilene vi selger.

Gunstig forsikring
Vi tilbyr deg en gunstig forsikring som ivaretar dine behov som Toyota-kunde, og vi er opptatt av at du fra dag en skal være sikret Toyota-standarder også ved en eventuell skade. På en rask, kompetent og personlig måte tilbyr vi forsikringer til din bil.

Dersom uhellet skulle være ute, blir bilen utbedret på autorisert Toyota-verksted med originale deler. I kombinasjon med gunstige betingelser, er dette en god grunn for deg til å velge oss som din forsikringspartner.

Innbytte
Det kan ofte bli mye jobb med å selge din gamle bil: annonsering, useriøse henvendelser, betalingsproblemer osv. Har du en innbyttebil og kan tenke deg en enkel handel, tar vi oss av alt så du kan tenke på alt annet enn bilsalg. Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte.

Se våre brukte Toyota her.