Bilde av Lexus LC 500h ved veien

Lexus LC

Bensin • Hybrid

Luksuskupé med uimotståelig form og kompromissløs ytelse 

Nye Lexus LC får hjertet til å slå litt fortere. Den kombinerer et iøynefallende design med avansert teknologi og utsøkt håndverk, og er perfeksjonert ned til minste detalj for å levere en kjøreopplevelse du trolig ikke har opplevd maken til. Utstyrt med Multi Stage-hybridteknologi som forener en bensinmotor med en avansert elektrisk motor, er dette en sportskupé med forbløffende akselerasjon, lave utslipp og maksimal kjøreglede.  

Pris fra 1 468 600,-

Utstyrsversjoner

Finnes i fargene

LC 500h 2021

Black solid

Bil

Se hvordan bilen kan se ut i ulike farger

Luxury 
Lexus LC i Luxury-versjon kommer med alt du drømmer om av utstyr og komfort. Dette betyr at du får 20-tommers støpte aluminiumfelger, glasstak, LED-lykter foran og bak, forseter med varme og isolasjon, 10-veis justerbare seter med hukommelse på førersetet, setetrekk i mykt skinn, lydanlegg fra Pioneer® med 12 høyttalere, 10,3-tommers Lexus Premium navigasjon (med Remote Touch grensesnitt), Lexus Safety System+ og adaptiv, variabel fjæring.   
 
Sport  
Med utstyrsversjonen Sport får bilen et enda mer sportslig preg med 21-tommers smidde aluminiumsfelger, karbontak, terskelplater i karbon med LEXUS-logo, sportsseter foran og Alcantara® setetrekk.  
 
Sport+ 
Med Sport+ blir bilen en skikkelig råtass med teknologiske finesser og bevegelig spoiler. Inkludert i pakken er 21-tommers smidde aluminiumfelger, taktrekk i Alcantara®, Torsen bakakseldifferensial (LSD), variabel rattutveksling, Lexus Dynamic Handling med aktiv styring på alle fire hjul og nedfellbar bakspoiler.  

Garanti, service og veihjelp

  • Veihjelp

    Det er sjelden noe stanser en Lexus. Men dersom uhellet skulle være ute, har du tilgang til Lexus veihjelp gjennom tjenesten Euro Assistance som sikrer deg bistand 24 timer i døgnet, 365 dager i året – uansett hvor i Europa du befinner deg. Og skulle du behøve hotellopphold i forbindelse med en nødsituasjon, får du selvfølgelig hjelp til det også.

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.