Bilde av Lexus LC Cabriolet på veien

LC cab

Bensin

La deg forføre av verdens vakreste kabriolet  

Lexus LC kabriolet gir deg både vind i håret og sug i magen. Med sitt enestående vakre design og uovertrufne kjøreegenskaper er kabrioletutgaven av flaggskipet Lexus LC 500 en bil helt utenom det vanlige. Den gjennomtenkte aerodynamikken bidrar til et behagelig miljø i kupeen også når taket er nede, og kombinert med en brummende v8-motor og rå akselerasjon ligger alt til rette for en kjøreopplevelse du sent vil glemme.

Pris fra 2 031 400,-

En nærmere titt 

Utforsk noen av de beste egenskapene til Lexus LC kabriolet. 

Utstyrsversjoner

Finnes i fargene

LC Cabriolet

Black solid

Bil

Se hvordan bilen kan se ut i ulike farger

Luxury 21 
Lexus LC kabriolet leveres med alt utstyr og tilbehør du kan drømme om. Inkludert er blant annet vannavstøtende glass i frontrute og sideruter foran, regnsensor, LED kombilykt bak, 21-tommers smidde aluminiumsfelger, Lexus Safety System+, kollisjonsvern (PCS), Dynamisk Radar Cruise Control (DRCC) for alle hastigheter, adaptivt justerbart understell (AVS), Lexus Premium Navigasjon, Apple CarPlay® og Android Auto® integrasjon (krever ledning), 10,3-tommers multimediaskjerm (senter) Mark Levinson® Reference Surround System med 13 høyttalere, Lexus «Concierge» klimaanlegg og mye mer.  

Derfor bør du velge Lexus som firmabil 

Med Lexus som firmabil kan du se frem til et problemfritt bilhold med store miljøgevinster. Lexus sine biler er er svært driftssikkre, sjenerøst utstyrte og byr på et fantastisk design og avansert teknologi.  

Garanti, service og veihjelp

  • Veihjelp

    Det er sjelden noe stanser en Lexus. Men dersom uhellet skulle være ute, har du tilgang til Lexus veihjelp gjennom tjenesten Euro Assistance som sikrer deg bistand 24 timer i døgnet, 365 dager i året – uansett hvor i Europa du befinner deg. Og skulle du behøve hotellopphold i forbindelse med en nødsituasjon, får du selvfølgelig hjelp til det også.

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.