Lexus RZ450e

Lexus RZ450e

Elbil

RZ 450e er starten på en ny æra for Lexus, med unikt design og en kjøreopplevelse bygget på avansert elektrifiseringsteknologi. Kjør inn i framtiden i en Lexus.

Allerede nå kan du reservere helelektriske Lexus RZ! Helt uforpliktende selvfølgelig. Bilen kommer til Norge i første kvartal 2023. Husk å huke av for riktig forhandler.

Reserver Lexus RZ nå

 • En ny kjøreopplevelse

  Med Lexus RZ 450e kan du oppleve en helt ny måte å kjøre på. RZ har flere nyttige egenskaper takket være høypresisjons motordreiemomentkontroll, hvor batteri og motorer er gunstig plassert for den ideelle vektfordelingen og høy respons. «The Natural» er navnet på konseptet og er basert på DIRECT 4 firehjulstrekk med et dreiemomentkontrollsystem som dispenserer kreftene mellom akslingene beroende på underlag og kjøreforhold. På den måten responderer RZ direkte på sjåførens input og gjør bilen ekstraordinær.

 • Avansert kontroll

  RZ har et innebygd One Motion Grip system og et yoke- lignede ratt som gir en forbedret kobling mellom mennesket og maskin via elektriske, ikke mekaniske signaler. På den måten påvirker denne koblingen kvaliteten og overføringshastigheten av essensiell kjøreinformasjon. Systemet gir manøvrering og tillitsvekkende ytelser gjennom presis datastyring og utelater unødvendige vibrasjoner fra dekk og bremser.

 • En Lexus med ekte firhjulstrekk

  Firehjulsystemet, DIRECT 4, har dreiemomentkontroll som for den første for Lexus. I tillegg har de utviklet eAxle- motor som kontinuerlig og presist fordeler dreiemomentet mellom alle fire hjulene. Systemet responderer på kontakten med underlaget og vil uavhengig av kjøreforhold bidra til å skape en positiv kjøreopplevelse. Svingehastighet og styrevinkelen er også elementer som bidrar til å optimalisere distribusjonen av dreiemoment, disse elementene gir bilen gode kjøreegenskaper og stabilitet.

 • Dedikert plattform

  RZ benytter seg av en dedikert elbilplattform (e- TNGA) som har en stor innvirkning på bilens ytelser som bidrar til kjøreglede. Plattformen skal gi god stabilitet og komfort ved at batteriet er plassert under gulvet, og på den måten gir bilen et lavt tyngdepunkt og et trygghetsmoment.

RZ-nyhetsbrev

Få de siste RZ-nyhetene
 • Neste generasjon designspråk

  Designmessig scorer RZ bra ved utrykk av sømløs akselerasjon. Da forbrenningsmotorene er fjernet har det skjedd endringer på de funksjonelle designbehovene både foran og bak på bilen. Det nye designet er inspirert av elbilens dynamiske egenskaper, og har et rent og enkelt utrykk. Interiøret etterstreber funksjonalitet, men håndverk av høy kvalitet er selvsagt tilstedeværende.

 • Et unikt lydlandskap

  Ved lydfrekvenser i kupeen tilpasset kjøretøyets hastighet kan det etableres en dialog mellom bil og sjåfør. Ingeniører har tilpasset slik at bilens hastighet og lydnivåer ved dynamiske handlinger som akselerasjon formidler spenningen. Stillhet kan også etterstrebes for å maksimere innvendig komfort.

 • Lyse omgivelser

  De 14 anbefalte fargevalgene skal representere de følelsene du opplever i vakre naturfenomener. In- ei- belysningen endrer også nyansen av lys som projiseres på dørbekledningen når dørene åpner og lukkes, som kan gi ytterligere særpreg.

 • Fargevalg

  Det er seks eksteriørfarger som er tilgjengelige, inkludert Ether Metallic som er inspirert av kjøreytelsen til elbiler, og Sonic Copper, som er Lexus nyeste metallic lakk. Man kan også velge en tofarget design hvor panseret og taket er i svart. Den tofargede designet skal forsterket det moderne inntrykket.

Nå kan du reservere nyheten helelektriske RZ!
Nå kan du reservere nyheten helelektriske RZ!
 • Ingenting er overlatt til tilfeldighetene

  Lexus RZ bruker det nyeste sikkerhetssystemet, Lexus Safety System +. Ved hjelp av proaktive førerstøttefunksjoner og optimal kontroll basert på observasjoner av føreren, vil bidra til trygg og sikker kjøring. Pre- kollisjonssikkerhet er inkludert, som vil ai at når en sjåfør ser sidelengs eller sovner ved rattet, vil bilen reagere ved å advare om dette på et tidlig tidspunkt.

 • Teknologisk evolusjon

  En berøringsskjerm med mange funksjoner huser midtkonsollen hvor flere funksjoner er integrert i de digitale knappene på displayet. Det er lagt stor vekt på en optimal form og plassering med tanke på størrelse, betjening og for ikke å glemme bruksfrekvens til hver funksjon.

 • Laget for mobil

  Det vil være mulig å hele tiden oppdatere softwaren, selv etter kjøpet. Over- The – Air oppdateringer (OTA) sørger for dette ved at det alltid kan legges til funksjoner som kan forbedre bilens ytelser. En smarttelefon kan fungere som en digital nøkkel og kan både låse, åpne og starte bilen. En smarttelefon kan til og med betjene flere biler hvis de er registrert med samme digitale nøkkel.

 • Selvsikker på hver kjøretur

  Batteriet, silikonkarbid halvledere i omformen og bruken av teknologi for lavt effekttap, bidrar til å forlenge rekkevidden som er estimert på 400km. Bilen har høy ladekapasitet og møter derfor behov til kunder i ulike land. RZs batterioppvarmingssystem sørger for at batteriene kan lades på kort tid, til tross for kalde vintre. Ved forbedret batteriteknologi er batterikapasitetsbevaringen i verdensklasse (90% eller mer enn etter 10 år) som gjør at eierne vet at de trygt kan kjøre turer på lengre distanser i lang tid fremover.

Nå kan du reservere nyheten helelektriske RZ!