Bilde av Lexus LS 500

LS 500

Bensin • Hybrid

Tar kjøreopplevelsen til neste nivå 

Nye, femtegenerasjons Lexus LS er en luksussedan med et slående vakkert design, håndlagd interiør og grensesprengende teknologi. Den slanke silhuetten og lave profilen minner om en kupé, mens V6-motoren i perfekt samspill med hybridbatteriet gir en svært stillegående og dynamisk kjøreopplevelse. 

Pris fra 1 703 400,-

En nærmere titt 

Utforsk noen av de beste egenskapene til Lexus LS. 

Utstyrsversjoner

Finnes i fargene

LS 2021

Black solid

Bil

Se hvordan bilen kan se ut i ulike farger

Comfort 
Lexus LS i Comfort-versjon kommer med et rikholdig standardutstyr. Du får blant annet 19-tommers støpte aluminiumfelger (maskinert finish) og 245/50 R19-dekk, spindelgrill, Lexus Safety System+, automatisk fjernlys (AHB), setetrekk i skinn, Pioneer® lydanlegg med 12 høyttalere, 12,3-tommers berøringsskjerm og forseter med massasjefunksjon.   
 
 
Executive 
Utstyrsversjonen Executive løfter komforten og utseendet til din nye Lexus LS enda et par hakk. Inkludert er 20-tommers støpte aluminiumsfelger med eikefelgerog 245/45 R20-dekk, spindelgrill, Lexus Safety System+, automatisk fjernlys (AHB), setetrekk i semianilin-skinn, Mark Levinson® Reference Surround System med 23 høyttalere, 12,3-tommers berøringsskjerm og forseter med massasjefunksjon.  
 
 
F Sport 
Med F Sport-pakken setter du et enda mer sportslig og dynamisk preg på bilen din. Du får blant annet F Sport 20-tommers støpte aluminiumsfelger med 245/45 R20-dekk foran og 275/40 R20-dekk bak, F Sport spindelgrill, Lexus Safety System+, BladeScan adaptivt fjernlyssystem (AHS), F Sport skinnseter, Mark Levinson® Reference Surround System med 23 høyttalere, 12,3-tommers berøringsskjerm og forseter med massasjefunksjon.  
 
Luxury 
Lexus LS i Luxury-utgaven er for deg som krever det aller ypperste innen komfort og sikkerhet. Den kommer med 20-tommers støpte aluminiumsfelger i sort, maskinert finish og 245/45 R20-dekk, spindelgrill, Lexus Safety System+ A, BladeScan adaptivt fjernlyssystem (AHS), setetrekk i semianilin-skinn, Mark Levinson® Reference Surround System med 23 høyttalere, 12,3-tommers berøringsskjerm, forseter med massasjefunksjon og avslapningssete bak.  

Garanti, service og veihjelp

  • Veihjelp

    Det er sjelden noe stanser en Lexus. Men dersom uhellet skulle være ute, har du tilgang til Lexus veihjelp gjennom tjenesten Euro Assistance som sikrer deg bistand 24 timer i døgnet, 365 dager i året – uansett hvor i Europa du befinner deg. Og skulle du behøve hotellopphold i forbindelse med en nødsituasjon, får du selvfølgelig hjelp til det også.

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.