Bilde av Lexus NX 450h+ som lader

Lexus NX 450h+

Plug-in hybrid

Eleganse i hverdagen

Nye Lexus NX 450h+ er alt du kan tenke deg - samlet i en bil. Lexus NX 450h+ er en premium Plug-In Hybrid, der du kjører utslipsfritt i hverdagen uten å ha problemer med rekkevidden på langturer. Bilen er elegant, stilfull og komfortabel, samtidig som den er praktisk, barnevennlig og sikker.

Pris fra 770 900,-

Be om tilbud
 • Klasseledende Plug-In Hybrid

  En Plug-In hybrid er et godt valg for deg som ønsker å kjøre elektrisk i hverdagen uten rekkeviddeangst på langtur. Lexus NX 450h+ har både el- og besinmotor og gir deg det beste fra begge verdener. El-motoren tar deg hele veien til 135 km/t. NX 450h+ kommer med Litium-ion-batteri for rask lading og lav vekt. Med smart-telefonen kan du sjekke ladestatus.

 • Romslig og barnevennlig 

  Lexus NX 450h+ har meget god plass i både baksete og bagasjerom. Bagasjerommet rommer hele 545 liter. Bilen har også en rekke smarte løsninger for barnefamilier, slik som store vindusflater og store døråpninger hvor det er enkelt å få inn både barn og barnestoler med Isofix. Bagasjeluken åpner du enkelt ved å veive med foten under bakfangeren.

 • Allsidighet

  Med Elektrisk Modus (EV) har Lexus NX 450h+ en elektrisk rekkevidde på opptil 74 km hvor du kjører helt utslippsfritt. Skulle batteriet gå tomt, kommer denne selvladende hybridbilen til sin rett gjennom å ta i bruk hybridmodus, hvor du kombinerer lavt drivstofforbruk med oppladning av batteriet – uavhengig av kjørelengde.

 • Kjørekomfort

  NX 450h+ byr på en imponerende balanse mellom kjøreglede og komfort. Ved kjøring i EV-mode er stillheten påfallende, og overgangen fra ren elektrisk til hybrid er helt sømløs. Akkurat som alle andre Lexus-modeller kjennetegnes bilen av god kraft og kontroll.

 • Lading

  En Plug-In hybrid lades akkurat som en vanlig el-bil, enten i stikkontakten eller med en Lexus ladeboks for raskere lading. Lexus Link-appen har flere nyttige funksjoner hvor man kan se plassering, tilgang og kostnader per kilometer ved offentlige ladestasjoner over hele Europa.

 • Kraftfullt design

  Helt nye Lexus NX har et kraftfullt utseende. Bilen preges av en dynamisk grill med u-formede komponenter og en integrert ramme. Og ikke bare ser den bra ut – designet bidrar også til vektreduksjon og dermed en enda mer dynamisk kjøreopplevelse.  

Aktuelle kampanjer

Plug-in hybrid

NX 450h+

 • Helt nye Lexus NX 450h+
 • Serviceavtale 3 år/ 50 000 km og dekkhotell inkludert
 • 545 liter bagasjerom
 • Startleie/etabl.gebyr 148 615,-
 • Privatleasing 4 999,- per måned
 • Totalkostnad 328 579,- 3 år / 30 000 km
 • Kjøpspris 752 000,- eks. vinterhjul
 • Fra Eco til Sport S+

  Modellen kommer med en rekke personlige valgmuligheter knyttet til kjøremodus. I midtkonsollen kan du enkelt velge mellom modusene Eco, Normal og sportsmoduser. Sportsmodusene maksimerer bilens effektivitet og her kan du velge mellom Custom, Sport S og Sport S+.

 • Lysdesign

  Lexus NX 450h kommer med L-formede baklys som strekker seg langs hele baksiden av bilen. Bilens egenart preges videre av firedoble frontlykter med 3-pojekter LED i en svart ramme.

 • Lexus Safety System+

  Lexus sitt eget Safety System+ fungerer som en co-pilot for å holde deg og familien din trygg. Dette innebærer blant annet et pre-kollisjonssystem som skal bidra til å oppdage farer før ulykken oppstår, slik som blant annet motorsykler i full fart bakfra og fotgjengere i mørket.

 • Safe Exit Assistant

  Safe Exit Assistant er Lexus sitt eget system for å unngå døråpningsulykker. I stedet for de klassiske dørhåndtakene, bruker man e-Latch teknologi. Da holdes dørene automatisk lukket når systemet oppdager kjøretøy eller syklister i full fart bakfra. Gjennom denne blindsonemonitoren unngår man ulykker ved åpning av dørene med inntil hele 95%.

Be om tilbud

En nærmere titt 

Utforsk noen av de beste egenskapene til Lexus NX 450h. 

Finnes i fargene

NX 450h 2021

  Bil

  Se hvordan bilen kan se ut i ulike farger

  Søk etter Lexus i bruktbillageret vårt

  Dessverre ingen biler på lager

  Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.

  Garanti, service og veihjelp

  • Veihjelp

   Det er sjelden noe stanser en Lexus. Men dersom uhellet skulle være ute, har du tilgang til Lexus veihjelp gjennom tjenesten Euro Assistance som sikrer deg bistand 24 timer i døgnet, 365 dager i året – uansett hvor i Europa du befinner deg. Og skulle du behøve hotellopphold i forbindelse med en nødsituasjon, får du selvfølgelig hjelp til det også.

  Derfor bør du velge Lexus som firmabil 

  Med Lexus som firmabil kan du se frem til et problemfritt bilhold med store miljøgevinster. Lexus sine biler er er svært driftssikkre, sjenerøst utstyrte og byr på et fantastisk design og avansert teknologi.