Bilde av Lexus NX 450h+ som lader

Lexus NX 450h+

Plug-in hybrid

Hvilken utstyrsversjon av Lexus NX 450h+ passer for deg? 

Lexus NX 450h er tilgjengelig i utstyrsversjonene Business plus, Executive, Executive Tech,F SPORT, F SPORT S og Luxury. Her kan du sammenligne disse og lese mer om utstyr, ytelse, akselerasjon, toppfart, forbruk, utslippsnivåer og mye mer. 

Last ned prisliste

En nærmere titt 

Utforsk noen av de beste egenskapene til Lexus NX 450h. 

Aktuelle kampanjer

Plug-in hybrid

NX 450h+

 • Helt nye Lexus NX 450h+
 • Serviceavtale 3 år/50 000 km og dekkhotell inkludert
 • Kan bestilles nå
 • Startleie/etabl.gebyr 120 615,-
 • Privatleasing 3 999,- per måned
 • Totalkostnad 264 579,- 3 år / 30 000 km
 • Kjøpspris 714 846,- eks. vinterhjul
Les mer

Finnes i fargene

NX 450h 2021

  Bil

  Se hvordan bilen kan se ut i ulike farger

  Søk etter Lexus i bruktbillageret vårt

  Dessverre ingen biler på lager

  Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.

  Garanti, service og veihjelp

  • Veihjelp

   Det er sjelden noe stanser en Lexus. Men dersom uhellet skulle være ute, har du tilgang til Lexus veihjelp gjennom tjenesten Euro Assistance som sikrer deg bistand 24 timer i døgnet, 365 dager i året – uansett hvor i Europa du befinner deg. Og skulle du behøve hotellopphold i forbindelse med en nødsituasjon, får du selvfølgelig hjelp til det også.

  Derfor bør du velge Lexus som firmabil 

  Med Lexus som firmabil kan du se frem til et problemfritt bilhold med store miljøgevinster. Lexus sine biler er er svært driftssikkre, sjenerøst utstyrte og byr på et fantastisk design og avansert teknologi.