Lexus RC F hos Bilia

RC F

Bensin

Unn deg en opplevelse av rå kraft 

Lexus RC F er en sportskupé som tar pusten fra deg. Utstyrt med Lexus’ kraftigste V8-motor noensinne byr denne råtassen på suveren akselerasjon og herlig motorlyd – og sammen med en lekker aerodynamisk utforming inspirert av motorsport, er resultatet en kjøreopplevelse som setter seg i kroppen – uansett om du kjører på bane eller landevei.

Pris fra 1 523 300,-

En nærmere titt 

Utforsk noen av de beste egenskapene til Lexus RC F.

Utstyrsversjoner

Finnes i fargene

RC F 2021

Black solid

Bil

Se hvordan bilen kan se ut i ulike farger

Luxury  
Lexus RC F i Luxury-utgaven inneholder et rikholdig utvalg tilbehør som gir bilen et eksklusivt preg. Inkludert er blant annet Lexus Safety System+, Premium navigasjon med 10,3-tommers skjerm, Mark Levinson® Reference Surround System med 17 høyttalere, setetrekk i semianilin-skinn,  
Torsen-differensial og adaptivt fjærsystem. 

Carbon 
I Carbon-utgaven er Lexus RC F utstyrt med tak, panser, frontspoiler og bakdiffuser i karbonbfiber. 
 
Track edition  
For en enda mer sportslig versjon av din Lexus RC F kan du velge Track edition-pakken. Da får du karbonfibertak, fastmontert bakspoiler i karbon, eksosanlegg i titan og Alcantara® setetrekk.  

Derfor bør du velge Lexus som firmabil 

Med Lexus som firmabil kan du se frem til et problemfritt bilhold med store miljøgevinster. Lexus sine biler er er svært driftssikkre, sjenerøst utstyrte og byr på et fantastisk design og avansert teknologi.  

Garanti, service og veihjelp

  • Veihjelp

    Det er sjelden noe stanser en Lexus. Men dersom uhellet skulle være ute, har du tilgang til Lexus veihjelp gjennom tjenesten Euro Assistance som sikrer deg bistand 24 timer i døgnet, 365 dager i året – uansett hvor i Europa du befinner deg. Og skulle du behøve hotellopphold i forbindelse med en nødsituasjon, får du selvfølgelig hjelp til det også.

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.