Bilde av Lexus RX 450h
Bilde av Lexus RX 450h

Overlegen komfort i mil etter mil  

Lexus RX 450h er neste generasjon SUV. I tillegg til å være enestående morsom å kjøre byr denne kraftpakken på skyhøy komfort hele veien. Den er utstyrt med selvladende hybridteknologi og et batteri som tar minimalt med plass – derfor er Lexus RX 450h bemerkelsesverdig romslig og et perfekt valg som familiebil. Lexus RX 450h er svært rimelig i drift sammenlignet med andre SUV-er i luksussegmentet.

Last ned prisliste

En nærmere titt 

Utforsk noen av Lexus RX 450h sine beste egenskaper. 

Utstyrsversjoner

Comfort  
Med utstyrsversjonen Comfort får du bedre tilkoblingsmuligheter og et enda flottere utseende på din Lexus RX. Pakken inneholder 18-tommers aluminiumfelger med 235/65 R18-dekk, intelligente parkeringssensorer, triple LED hovedlys med automatisk fjernlys (AHB), Pioneer® audiosystem med 12 høyttalere (inkl. subwoofer), 8-tommers berøringsskjerm, Lexus Safety System+, Lexus Navigasjon og skinninteriør.  
 
Executive 
I Executive-utgaven er Lexus RX utstyrt med 20-tommers aluminiumfelger og 235/55 R20-dekk, varme i baksetene, bakluke med kick-open-funksjon, triple LED hovedlys med automatisk fjernlys (AHB), Pioneer® audiosystem med 12 høyttalere (inkl. subwoofer), 8-tommers berøringsskjerm, Lexus Safety System+, Lexus Navigasjon og skinninteriør.  
 
F SPORT og F SPORT S 
For et enda mer sportslig og dynamisk preg på din Lexus kan du velge F SPORT- eller F SPORT S-pakken. Da får du 20-tommers aluminiumsfelger i F SPORT-design med 235/55 R20-dekk, F SPORT spindelgrill, frontruteprojeksjon, triple LED hovedlys med BladeScan AHS (smartfjernlys), skinninteriør og eksklusive F SPORT-forseter, Mark Levinson® Surround System med 15 høyttalere, 12,3-tommers berøringsskjerm og Lexus Premium Navigasjon.   
 
Luxury  
Utstyrsversjonen Luxury er for deg som vil unne deg det ypperste når det gjelder komfort og utseende. Pakken inneholder 20-tommers aluminiumsfelger med overflate i krom og 235/55 R20-dekk, frontruteprojeksjon, 10-veis elektrisk justerbare forseter, triple LED hovedlys med BladeScan AHS (smartfjernlys), interiør i semianilin-skinn, Mark Levinson® Surround System med 15 høyttalere, 12,3-tommers berøringsskjerm og Lexus Premium Navigasjon.   

Brukte Lexus RX  for omgående levering

Derfor bør du velge Lexus som firmabil 

Med Lexus som firmabil kan du se frem til et problemfritt bilhold med store miljøgevinster. Lexus sine biler er er svært driftssikkre, sjenerøst utstyrte og byr på et fantastisk design og avansert teknologi.  

Aktuelle kampanjer

RX 450h

  • Inkludert dekkhotell
  • Serviceavtale 3 år/50 000 km og dekkhotell inkludert
  • Comfort pakke
  • Kampanjepris fra 869 300,-
  • Startleie 130 490,-
  • Privatleasing 7 939,- per måned

Garanti, service og veihjelp

  • Veihjelp

    Det er sjelden noe stanser en Lexus. Men dersom uhellet skulle være ute, har du tilgang til Lexus veihjelp gjennom tjenesten Euro Assistance som sikrer deg bistand 24 timer i døgnet, 365 dager i året – uansett hvor i Europa du befinner deg. Og skulle du behøve hotellopphold i forbindelse med en nødsituasjon, får du selvfølgelig hjelp til det også.

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.