Bilde av Lexus RX 450h

Lexus RX 450h+

Plug in-hybrid

Et ikon i ny drakt

Mer enn et konsept. En milepæl. Den helt nye 2023 RX har blitt fullstendig redesignet for å tilby en kompromissløs visjon som leverer stil, luksus og ytelse. Dette er neste generasjons luksus, som du aldri har sett maken til. Dette er den nye RX.

Pris fra 996 200,-

 • Lexus RX leverer gode kjøreopplevelserLexus RX leverer gode kjøreopplevelser

  Raffinert kjøreopplevelse

  Kjøregleden er ivaretatt med redusert vekt, god balanse og et drivverk som har blitt optimalisert for å skape en naturlig dialog mellom fører og bil. Nye RX er bygget på GA-K plattformen, som har en nydesignet bakre del for en enda mer presis kjøreopplevelse.

 • Lexus RXLexus RX

  Oppdatert design

  Designet på den nye RX er mer dynamisk og utstråler selvsikkerhet. Foran er grillen bedre integrert i bilens front sammen med slankere frontlykter. I profil bidrar et forlenget panser, lengre akselavstand (med 6 cm), lavere tak (med 1 cm), og større, 21’’ felger til et dynamisk og plantet utseende. Lyslisten som strekker seg i hele bilens breddem 'LEXUS' skrevet helt ut, og bredere hjulstilling bak (med 4cm) gir RX en unik framtoning.

   

 • Interiøret i Lexus RX er luksuriøstInteriøret i Lexus RX er luksuriøst

  Luksuriøst interiør

  Et minimalistisk og luksuriøst interiør hvor det kun er brukt kvalitetsmaterialer kombinert med den nyeste teknologien sikrer et høyt nivå av komfort og velvære. Forsetene har fått nytt design og byr på glimrende komfort, svært god støtte, og oppvarming/ventilasjon. Et dyrefritt interiør er også tilgjengelig.

 • Lexus RX har et førersentrert miljø.Lexus RX har et førersentrert miljø.

  Førermiljø med sjåføren i fokus

  Tazuna er japansk for hestens tøyler, og Lexus har som mål å skape et førermiljø hvor du kan ha hånden på rattet og øynene på veien. Her har du direkte og intuitiv kontroll over kjøretøyet, og det øker kjørefleden og bedrer sikkerheten. Alle kontroller og informasjonskilder er plassert for å minimere førerens øye- og hodebevegelser.

   

Ønsker du et skreddersydd tilbud?

En nærmere titt 

Utforsk noen av Lexus RX 450h sine beste egenskaper. 

Brukte Lexus RX  for omgående levering

Derfor bør du velge Lexus som firmabil 

Med Lexus som firmabil kan du se frem til et problemfritt bilhold med store miljøgevinster. Lexus sine biler er er svært driftssikkre, sjenerøst utstyrte og byr på et fantastisk design og avansert teknologi.  

Garanti, service og veihjelp

 • Veihjelp

  Det er sjelden noe stanser en Lexus. Men dersom uhellet skulle være ute, har du tilgang til Lexus veihjelp gjennom tjenesten Euro Assistance som sikrer deg bistand 24 timer i døgnet, 365 dager i året – uansett hvor i Europa du befinner deg. Og skulle du behøve hotellopphold i forbindelse med en nødsituasjon, får du selvfølgelig hjelp til det også.

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.