Bilde av Lexus UX 250h i gaten

UX 250h

Bensin • Hybrid

Crossover for en ny tid 

Med sin spektakulære utforming og banebrytende hybridteknologi er Lexus UX 250h en crossover som utfordrer konvensjonene. Den har et design som berører sansene – helt fra den iøynefallende fronten med Lexus’ signaturgrill til den markerte bakdelen – og et umiskjennelig luksuriøst interiør, akkurat i tråd med det du forventer av en Lexus. Lexus UX 250h er ekstremt sikker og byr på suveren kjøreglede.

Pris fra 535 400,-

En nærmere titt 

Utforsk noen av de beste egenskapene til Lexus UX 250h.   

Utstyrsversjoner

Comfort  
Med utstyrsversjonen Comfort får du enda bedre komfort og lekre interiørdetaljer. Inkludert er 17-tommers ventilerende aluminiumsfelger i sølv med 5-eikers design og 215/60 R17-dekk, Lexus’ signaturgrill, bi-LED frontlykter, automatiske fjernlys (AHB), setetrekk i stoff, 7-tommers Lexus Media Display og Parasonic® stereo med 6 høyttalere.  
 
 
Premium 
I Premium-utgaven kommer Lexus UX med enda mer raffinert og avansert utstyr, blant annet 18-tommers svarte aluminiumsfelger med 5-eikers design og 225/50 R18 punkteringsfrie dekk, sotede ruter, parkeringssensorer, oppvarmet ratt, skinnseter, smart inngangssystem (nøkkelfrie låser), elektrisk bakluke og trådløs lader.  
 
 
F SPORT og F SPORT S 
For et enda mer sportslig og dynamisk preg på din Lexus UX kan du velge F SPORT- eller F SPORT S-pakken.  
 
Begge utstyrsversjonene inneholder 18-tommers aluminiumfelger med F SPORT-design og 225/50 R18-dekk, F-signaturgrill, trippelprojiserende LED hovedlys, parkeringssensorer, oppvarmet ratt, elektrisk åpning av bakluke og trådløs lader.  
 
F SPORT S er i tillegg utstyrt med interiør i F SPORT-skinn, ventilerte seter, 10,3-tommers Lexus Media Display, Mark Levinson® Premium Surround lydanlegg med 13 høyttalere, Lexus Premium Navigasjon, frontruteprojeksjon, intelligente parkeringssensorer, blindsonemonitor og adaptivt understell (AVS). 
 
 
Luxury  
Utstyrsversjonen Luxury er for deg som vil unne deg det ypperste når det gjelder komfort og utseende. Pakken inneholder 18-tommers aluminiumsfelger med maskinert overflate og 5-eikers design, 225/50 R18-dekk, ventilerte seter med skinntrekk, 10,3-tommers multimediaskjerm, Mark Levinson® Premium Surround lydanlegg med 13 høyttalere, Lexus Premium Navigasjon, frontruteprojeksjon, intelligente parkeringssensorer, blindsonemonitor og adaptivt understell (AVS). 

Søk etter Lexus UX i bruktbillageret vårt

Derfor bør du velge Lexus som firmabil 

Med Lexus som firmabil kan du se frem til et problemfritt bilhold med store miljøgevinster. Lexus sine biler er er svært driftssikkre, sjenerøst utstyrte og byr på et fantastisk design og avansert teknologi.  

Garanti, service og veihjelp

  • Veihjelp

    Det er sjelden noe stanser en Lexus. Men dersom uhellet skulle være ute, har du tilgang til Lexus veihjelp gjennom tjenesten Euro Assistance som sikrer deg bistand 24 timer i døgnet, 365 dager i året – uansett hvor i Europa du befinner deg. Og skulle du behøve hotellopphold i forbindelse med en nødsituasjon, får du selvfølgelig hjelp til det også.

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.