Bilde av Lexus UX 300e som kjører på veien

Lexus UX 300e

Elektrisk

Helelektrisk kjøreglede  

Nye UX 300e er en videreutvikling av Lexus´ første elektriske produksjonsmodell. Bilen har fått ros for et distinkt design som en urban kompakt crossover, med gode kjøreegenskaper, og en stillhet kun en elbil kan by på. Den nyeste modellen har en oppgradert rekkevidde på mer enn 40% til 450 km, og et strømforbruk på 16,7 kWt/100km.

Pris fra 472 100,-

 • Stilrent design

  Helelektriske Lexus UX 300e kommer med et sportslig design. Denne crossoveren har designelementer som Lexus sin signaturgrill og deres L-formede lyssignatur, samt en atletisk kupé-liknende taklinje. På innsiden venter deg et stilrent design med sømløse overganger, og muligheten for skinnkledde elektrisk justerbare seter.
 • Moderne batteriteknologi

  Lexus UX 300e kommer med litiumbatteri med progressive kjøle- og varmesystemer. Det moderne batterisystemet har allerede blitt testet over en million kilometer og du kan forvente et batteri med lang og problemfri levetid. Bilen har 204 hk og akselerer fra 0-100 km/t på 7,5 sekunder. Denne helelektriske bilen har en WLTP rekkevidde på 314 km.
 • God komfort

  Lexus UX 300e er en av klassens beste innenfor komfort. Bilen kommer med godt avstemt demping og behagelig styring. UX 300e tilbys også med elektrisk fireveis justering av rattet for optimal kjørekomfort. Du får plass til det meste du trenger med et bagasjerom på 367 liter.
 • Trygg og barnevennlig

  Lexus UX 300e er en sikker el-bil hvor det medfølger Lexus sitt Safety System+. Systemet fungerer som en co-pilot for å holde deg og familien din trygg. Dette innebærer blant annet et pre-kollisjonssystem som skal bidra til å oppdage farer før ulykken oppstår, slik som blant annet om du drifter over i motsatt kjørefelt, motorsykler i full fart bakfra og fotgjengere i mørket. Bilen kommer også med to Isofix-plasser i baksetene.

En nærmere titt 

Utforsk noen av de beste egenskapene til Lexus UX 300. 

Utstyrsversjoner

Comfort  
Med utstyrsversjonen Comfort får du enda bedre komfort og lekre interiørdetaljer. Inkludert er blant annet 17-tommers aluminiumsfelger og 215/60 R17-dekk, LED frontlys, LED tåkelys foran, takrails, stoffseter, 7-tommers Lexus Display Audio, Lexus Safety System+, regnsensor, ryggekamera, DAB+ og 6 høyttalere, forvarming via app og skinnratt.  
 
Premium 
Premium-utgaven inneholder alt fra Comfort og gir bilen et enda mer raffinert preg med skinnseter, varme i seter foran (2) og bak (2), ventilasjon i forsetene, varme i ratt, trådløs lader, intelligente parkeringssensorer og nøkkelfritt dørlåssystem.  
 
Luxury  
Utstyrsversjonen Luxury er for deg som vil unne deg det ypperste når det gjelder komfort og utseende. Pakken inneholder alt fra Premium og har i tillegg frontruteprojeksjon, Mark Levinson® Premium lydanlegg med 13 høyttalere, 10,3-tommers multimediaskjerm, støydempende glass på siden foran, trippelprojiserende LED frontlys med AHS, blindsonevarsel, ryggekamera med panoramafunksjon, elektrisk bakluke med kick-sensor, hjørnelys og parkeringssensorer med varsel for kryssende trafikk bak. 

 • Velfungerende teknologi

  Lexus UX 300e har en 10,3’’ berøringsskjerm med navigasjon, online kartoppdateringer og Lexus Link-appen via Apple Carplay eller Android Auto. Gjennom appen kan du blant annet se ladenivå, rekkevidde og forhåndsinnstille forvarming. Du er også garantert en god musikkopplevelse med et 13 høyttalers Mark Levinson lydanlegg.

Garanti, service og veihjelp

 • Veihjelp

  Det er sjelden noe stanser en Lexus. Men dersom uhellet skulle være ute, har du tilgang til Lexus veihjelp gjennom tjenesten Euro Assistance som sikrer deg bistand 24 timer i døgnet, 365 dager i året – uansett hvor i Europa du befinner deg. Og skulle du behøve hotellopphold i forbindelse med en nødsituasjon, får du selvfølgelig hjelp til det også.

Derfor bør du velge Lexus som firmabil 

Med Lexus som firmabil kan du se frem til et problemfritt bilhold med store miljøgevinster. Lexus sine biler er er svært driftssikkre, sjenerøst utstyrte og byr på et fantastisk design og avansert teknologi.  

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.