Bilde av Lexus UX 300e som kjører på veien

Lexus UX 300e

Elektrisk

Helelektrisk kjøreglede  

Nye Lexus UX 300e kan med rette kalles en gamechanger. Som første helelektriske Lexus på markedet byr denne luksuriøse SUV-en på spektakulære kjøreegenskaper og heftig akselerasjon – helt utslippsfritt. Sammen med det kompromissløse designet og en rekkevidde på hele 310 km er det ingen underdrivelse å hevde at Lexus UX 300e er en elbil det er lett å bli glad i.  

Last ned prisliste

En nærmere titt 

Utforsk noen av de beste egenskapene til Lexus UX 300. 

Utstyrsversjoner

Finnes i fargene

UX 300e 2021

Black solid

Bil

Se hvordan bilen kan se ut i ulike farger

Comfort  
Med utstyrsversjonen Comfort får du enda bedre komfort og lekre interiørdetaljer. Inkludert er blant annet 17-tommers aluminiumsfelger og 215/60 R17-dekk, LED frontlys, LED tåkelys foran, takrails, stoffseter, 7-tommers Lexus Display Audio, Lexus Safety System+, regnsensor, ryggekamera, DAB+ og 6 høyttalere, forvarming via app og skinnratt.  
 
Premium 
Premium-utgaven inneholder alt fra Comfort og gir bilen et enda mer raffinert preg med skinnseter, varme i seter foran (2) og bak (2), ventilasjon i forsetene, varme i ratt, trådløs lader, intelligente parkeringssensorer og nøkkelfritt dørlåssystem.  
 
Luxury  
Utstyrsversjonen Luxury er for deg som vil unne deg det ypperste når det gjelder komfort og utseende. Pakken inneholder alt fra Premium og har i tillegg frontruteprojeksjon, Mark Levinson® Premium lydanlegg med 13 høyttalere, 10,3-tommers multimediaskjerm, støydempende glass på siden foran, trippelprojiserende LED frontlys med AHS, blindsonevarsel, ryggekamera med panoramafunksjon, elektrisk bakluke med kick-sensor, hjørnelys og parkeringssensorer med varsel for kryssende trafikk bak. 

Aktuelle kampanjer

Helelektriske

UX 300e

  • Opptil 313 km rekkevidde (WLTP)
  • Serviceavtale 3 år/50 000 km og dekkhotell inkludert
  • Godt utstyrt bil 
  • Startleie/etabl.gebyr 85 412,-
  • Privatleasing fra 2 990,- per måned
  • Totalkostnad 193 052,- 3 år / 30.000 km
  • Kjøpspris 413 000,- eks. vinterhjul
Les mer

Garanti, service og veihjelp

  • Veihjelp

    Det er sjelden noe stanser en Lexus. Men dersom uhellet skulle være ute, har du tilgang til Lexus veihjelp gjennom tjenesten Euro Assistance som sikrer deg bistand 24 timer i døgnet, 365 dager i året – uansett hvor i Europa du befinner deg. Og skulle du behøve hotellopphold i forbindelse med en nødsituasjon, får du selvfølgelig hjelp til det også.

Derfor bør du velge Lexus som firmabil 

Med Lexus som firmabil kan du se frem til et problemfritt bilhold med store miljøgevinster. Lexus sine biler er er svært driftssikkre, sjenerøst utstyrte og byr på et fantastisk design og avansert teknologi.  

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.