ROMSLIGERE, STILLERE OG ENDA SIKRERE

Endelig er den her, den selvladende hybriden ES 300h.

ES har vist veien inn i fremtiden i seks generasjoner. Dette er den syvende generasjonen av ES og det er tid for å utfordre på et helt nytt nivå.

Den syvende generasjonen av ES har blitt romsligere, stillere og enda sikrere. ES er en sedan med skarpere ytelser, klasseledende sikkerhetsteknologi og et håndverksmessig nivå man sjelden opplever i dette segmentet.

DYNAMISKE EGENSKAPER
Nye ES har et helt nytt chassis som muliggjør et mer dynamisk utvendig design og enda bedre kjøreegenskaper. ES er fra før kjent for sin høye komfort, raffinement og luksus.

EKSTERIØR
Med den nye plattformen Global arkitektur – K, gis Lexus muligheten til å teste grensene for design av mellomstore luksus-sedaner. Designet har en distinkt silhuett med en markert nedoverprofil som skaper et dynamisk, men likevel strømlinjeformet uttrykk. Avslutningen er skarpt utmeislet med LED-lys som omslutter karosseripanelene og genererer en ren styling-linje uansett hvor bilen betraktes fra.

Paletten omfatter 12 farger med nye beige- og grønnsjatteringer.

INTERIØR
Interiøret er inspirert av «Lexus Future Interior»-konseptet og har resultert i et førersentrisk passasjerrom med store og komfortable passasjerstoler. Navigasjonssystemet styres via en 12,3-tommers multimediaskjerm og Remote Touch berøringsplate. Systemet tilbyr bl.a. talekommando som også lar deg styre smarttelefonen via stemmen din.

UTSTYRSVERSJON F SPORT
F Sport er for første gang i ES-utvalget. F Sport-utgaven har flere kjennetegn:

  • Bakre spoiler, merking og mørke nedre skjørt understreker designet.
  • 19" hjul som ligner på flaggskipsedanen Lexus LS.
  • De eksklusive fargene Heat Blue og F White er også tilgjengelige på F SPORT-modellene.

SELVLADENDE HYBRIDSYSTEM
ES 300h er utstyrt med fjerdegenerasjons selvladende hybridsystem som leverer eksepsjonell drivstoffeffektivitet, responsive ytelser og minimale utslipp.

SERVICE OG DEKKHOTELL
3 år/50.000 km serviceavtale og 3 års dekkhotell er inkludert ved kjøp av ny Lexus hos Lexus Vestfold og Lexus Trondheim.

PRIS FRA 586.100,-

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se Lexus’ nettside.

Velkommen til prøvekjøring av Lexus NX 300h hos en av våre Lexus forhandlere.

 

  • Lexus ES 300h. Foto.
  • Lexus ES 300h. Foto.
  • Lexus ES 300h. Foto.

Illustrasjonsfoto. Vi tar forbehold om skrivefeil.