Försäkra din BMW hos Bilia

Vi hjelper deg med finansiering til din Lexus

Finansiering på dine vilkår 

Med Lexus Financial Service kan vi tilby deg en rekke trygge og enkle finansieringsløsninger, både privat og gjennom bedriften. Er du usikker på om du vil lease eller låne til å kjøpe bil, hjelper vi deg med å finne løsningen som passer best for deg og dine behov.

Privatleasing

Privatleasing er et leiealternativ som gir deg tilgang til en helt ny bil. Du trenger verken å levere en annen bil i innbytte, selge eiendeler eller bruke oppsparte midler for å finansiere bilen. Med privatleasing slipper du å bekymre deg for verditap, og siden bilen leveres ved avtaleperiodens slutt, slipper du dessuten alt bryderiet som følger med å selge bilen.


Privatleasing

Les mer om privatleasing av Lexus 

Finansiering for privatpersoner

Med Lexus Financial Services får du en enkel og fleksibel finansieringsløsning der du bare stiller bilen som sikkerhet. Billånet fra Lexus er et vanlig annuitetslån. Det betyr at det månedlige terminbeløpet er likt gjennom hele lånets løpetid, og at renten er fradragsberettiget på selvangivelsen. Et billån gir deg økt fleksibilitet hvis dine bilbehov endrer seg med tiden, siden du står fritt til å løse inn lånet når som helst – uten ekstra omkostninger. Du kan velge opptil 10 års nedbetalingstid. 

Finansiering for bedrifter

Lexus leasing Den perfekte løsningen for bedriftskunder 


Les mer om Lexus som firmabil