Lexus IS 300h

Lexus IS 300h

EN DYNAMISK OG ENGASJERENDE SEDAN

Lexus IS 300 h har et slående utvendig design, med LED-lys og en spenstig Lexus «spindelgrill». På frontdørrammene og baklysene er det montert bittesmå vinger som skaper lufthvirvler som er med på å trekke luftstrømmen innover. Dette øker stabiliteten og kjøreegenskapene samtidig som drivstoffeffektiviteten forbedres og vindstøyen reduseres.

Inne i Lexus IS 300h finner du en luksuriøs og førerfokusert kupe med bransjeledende multimedia- og førerstøttesystemer. Med den lave kjørestillingen vil du nyte presis styring og nøyaktig kontroll i kurver. Uten å ta hendene fra rattet kan du styre lydanlegget, telefonen, talestyringen og informasjonsdisplayet.

En kombinasjon av en avansert 2,5-liters direkteinnsprøytet bensinmotor med en kraftig elektromotor gjør Lexus IS 300h dynamisk å kjøre, med et bensinforbruket på kun 0,43 l/mil. Du kan også velge EV-modus (Electric Vehicle) og kjøre nesten lydløst, uten å bruke bensin og med null utslipp.

BEHAGELIG KJØREKOMFORT
På veien er den nye IS 300h en herlig balansert sedan å kjøre, og en meget komfortabel bil for passasjerene. I de behagelige skinnsetene vil du kunne nyte utsøkte Lexus-detaljer som ekte tredekor. Bilens akselavstanden er forlenget med 70 mm for å gi en betydelig økning i benplassen bak og en behagelig kjørekomfort. Det er masse plass til bagasjen også, 450 liter gir nok plass til tre sett med golfkøller og to små sportsbager eller fire mellomstore kofferter. Baksetene kan legges ned flatt i forholdet 60:40 som er ideelt til transport av større gjenstander.

UTSTYRSVERSJONER

  • Comfort
  • Executive
  • Executive Plus
  • F Sport
  • Luxury

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

SERVICE OG DEKKHOTELL
3 år/50.000 km serviceavtale og 3 års dekkhotell er inkludert ved kjøp av ny Lexus hos Lexus Vestfold og Lexus Trondheim.

PRIS FRA 471.600,-

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF)
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se Lexus' nettside.

Velkommen til prøvekjøring av Lexus IS 300h hos en av våre Lexus forhandlere.

  • Lexus IS 300h. Foto.
  • Lexus IS 300h. Foto.
  • Lexus IS 300h. Foto.