Lexus LC 500h

Lexus Hybrid

OPPLEVELSE OG KARAKTER SOM INGEN ANNEN

LC 500h markerer begynnelsen på en ny æra. Bilen gir en sterk pekepinn på den fremtidige retningen til Lexus og representerer kontinuerlige forpliktelse til design, ytelser og håndverksmesterskap.

LC 500h er definert av en atletisk aerodynamisk form og myke kurver. Taket til LC 500h skaper et lavt, bredt og imponerende uttrykk som kombinerer funksjon og ytelser med lidenskapelig form. Fronten omfatter en kraftig fortolkning av av Lexus’ kjente grill, mens interiøret gjenspeiler den dynamiske luksusen til bilens eksteriør. Kjørestillingen har blitt kalibrert slik at den inviterer til sportslig kjøring med intuitiv kontroll.

LC 500h byr på en skarp og raffinert kjøreopplevelse, samtidig som den opprettholder kjørekomforten man forventer av en en luksuskupé. Kraftoverføringen til bakhjulene håndteres av en 5,0-liters V8-motor og  en nyutviklet titrinns automatgirkasse (den første noensinne i en luksusbil). Dette sørger for at LC 500h byr på ytelser og kjøreegenskaper som er uvanlige for en fireseters kupé. Motoren tar Lexus LC 500h fra 0 til 100 km/t på mindre enn 4,5 sekunder.

UTSTYRSVERSJONER

  • Luxury
  • Sport
  • Sport+

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

SERVICE OG DEKKHOTELL
3 år/50.000 km serviceavtale og 3 års dekkhotell er inkludert ved kjøp av ny Lexus hos Lexus Vestfold og Lexus Trondheim.

PRIS FRA 1.168.500,-

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se Lexus’ nettside.

Velkommen til prøvekjøring av Lexus LC 500h hos en av våre Lexus forhandlere.

  • Lexus LC 500h. Foto.
  • Lexus LC 500h. Foto.
  • Lexus LC 500h. Foto.