Lexus LS 500h Lansering

Lexus LS 500h Brave Design

FLAGGSKIPET I LEXUS-FAMILIEN

Lexus sjokkerte mange da de lanserte sin LS-modell for 28 år siden. I 1990 snudde LS 400 mange hoder og overrasket både konkurrentene og kundene med utrolig høy standard på design, teknikk, ytelse, og komfort. Og Lexus fulgte opp den banebrytende modellen med eksepsjonell kundeservice og opplevelse. 

Nå gjør Lexus det samme igjen. Helt nye LS 500h er en levende klassiker med arv fra Lexus sin opprinnelse, og selve flaggskipet i Lexus-familien. Femte generasjon ble lansert på North American International Auto Show i 2017, og skal bli en global toppmodell som skal overgå verdens forventninger til en luksusbil. 

Forbruket og utslippet er lavt for en bil av denne størrelsen takket være Lexus topp moderne hybridsystem, og det gjør at prisen er mer enn 400.000kr lavere enn utgående modell. 

I tillegg til titrinns gearkasse, permanent 4WD og dynamisk kjøreopplevelse kan LS 500h skilte med et utrolig utstyrsnivå. Alle nivåer kommer med 28-veis førersete (22 for passasjer) med skinn, varme og ventilasjon. Du får Lexus premium navigasjon med 12,3" skjerm, 3-LED Matrix hovedlys, og variabelt justerbart understell (AVS) som standard - for å nevne noe. 

Andre tilvalg er blant annet 20" felger, 22-veis Ottoman-sete bak med massasje og spotvarme, Mark Levinson lydanlegg med 24 høyttalere, panorama 360-kamera, og avansert luftfjæring. 

UTSTYRSVERSJONER

  • Comfort
  • F Sport
  • Executive
  • Luxury

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

SERVICE OG DEKKHOTELL
3 år/50.000 km serviceavtale og 3 års dekkhotell er inkludert ved kjøp av ny Lexus hos Lexus Vestfold og Lexus Trondheim.

PRIS FRA 1.211.600,-

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF)
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se
 Lexus’ nettside.

Velkommen til prøvekjøring av Lexus LS 500h hos en av våre Lexus forhandlere.

  • Lexus LS 500h. Foto.
  • Lexus LS 500h. Foto.
  • Lexus LS 500h. Foto.