LEXUS HAR NORGES MEST FORNØYDE BILEIERE!

AutoIndex utføres årlig av Loyalty Group International, og bygger i år på 7.927 unike svar om bilkundenes forhold til bilmerke, forhandlere, verksteder og lojalitet. Undersøkelsen omfatter 24 bilmerker. 

Spørsmålene til bileierne er inndelt i fire hovedkategorier: Bilen og kjøreopplevelsen (teller 40 prosent),  forhandleren og opplevelsen rundt kjøpet (20 prosent), service på verkstedet (20 prosent) og lojalitet til merket (20 prosent). Lexus vant samtlige kategorier og fikk høyest poengsum med totalt 919 poeng. De neste på listen opnådde 889, 885 og 881 poeng.

For åttende år på rad topper Lexus alle kategorier i bilbransjens største og mest omfattende kundetilfredshetsundersøkelse. 

General Manager i Lexus Norge, Knut-Erik Jahnsen var både stolt og glad under utdelingen av prisen:
– Det var en fantastisk følelse å motta denne prisen på vegne av alle de dyktige Lexus-kollegene ute hos forhandlerne. Det er deres innsats som har gjort det mulig for Lexus å vinne for syvende år på rad. Det er en bragd som det må være lov å være stolt av. Samtidig er vi ydmyke og takknemlige overfor kundene våre, som år etter år viser oss så stor tillit og rangerer oss så høyt. Jeg kan love at vi skal holde oss skjerpet og fokusert også i tiden som kommer. Målet vårt er å forbedre oss ytterligere. Kontinuerlig forbedring er et grunnleggende element i filosofien bak Lexus, avslutter Jahnsen.

 

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra kampanjen. Forbehold om skrivefeil.