URBANT DESIGN OG UTSØKT KOMFORT

Lexus NX 300h er en SUV man legger merke til. Når du nærmer deg biler lyser dørhåndtakene opp for å hilse deg velkommen. Fronten markeres av trippelprojiserende LED-hovedlys og pilspissformede kjørelys, mens bak projiserer LED-baklys som bidrar til å fremheve bilens kraftige former.

Bilen er utrolig myk å kjøre, fjæringen gir bilen et optimalt veigrep, sedanlignende svingegenskaper og suveren retningsstabilitet. Kjøredataene vises i farger direkte på frontruten. Du kan sjekke kjøredata som navigasjon- eller lydinnstillinger uten at du trenger å ta blikket fra veien.

For enkel manøvrering er det montert frittstående kameraer på frontgrillen, sidespeilene og bakluken, bildene vises på visningsskjermen med skjermbaserte digitale retningslinjer for problemfri manøvrering. Med  Lexus NX 300h får du mulighet til å nyte godt av det aller siste innen multimedia teknologi. Dette omfatter Lexus Premium Navigation og Lexus Connected Services som Google Street View®. Det kan til og med hjelpe deg å beregne den mest miljøvennlige veistrekningen.

I tillegg til romslig benplass både foran og bak, er begge forsetene elektrisk justerbare i åtte retninger. Seteputenes form og fasthet er optimalisert og setelengden justerbar.  Om ønskelig kan du oppgradere til en helelektrisk mekanisme for nedlegging av seteryggen. Baksetepassasjerene kan dessuten delvis justere seteryggene for ekstra komfort.

Lexus NX 300h har et praktisk 60:40-delt nedfellbart baksete. Det gjør det mulig å frakte større gjenstander som for eksempel en sykkel eller et surfebrett. 

UTSTYRSVERSJONER

  • Comfort
  • Business
  • Excutive
  • F Sport
  • Luxury

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

SERVICE OG DEKKHOTELL
3 år/50.000 km serviceavtale og 3 års dekkhotell er inkludert ved kjøp av ny Lexus hos Lexus Vestfold og Lexus Trondheim.

PRIS FRA 566.000,-

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se Lexus’ nettside.

Velkommen til prøvekjøring av Lexus NX 300h hos en av våre Lexus forhandlere.