HELT NYE LEXUS NX

Den splitter nye NX åpner opp et nytt kapittel for Lexus, og formidler en ny retning innen eksteriør- og interiørdesign, nye drivlinjer, inkludert Lexus sin første plug-in hybrid, dynamiske forbedringer som sørger for en mer givende kjøreopplevelse, med neste generasjons multimedia og tilkobling, samt bruk av avansert teknologi for bedre sikkerhet, komfort og bekvemmelighet. Den nye NX-modellen bli lansert i det europeiske markedet i siste kvartal 2021.

EN NY RETNING I LEXUS DESIGN

  • “Funksjonell skjønnhet” i NX-design appellerer direkte til varierende kundebehov og preferanser.
  • Beholder NX sin avantgarde kvalitet med et mer modent, sofistikert og muskuløst utseende.
  • Formen på den ikoniske Lexus-spindelgrillen er integrert i kjøretøyets generelle design.
  • Bredere spor foran og bak gir rom for hjul opp mot 20 tommer i diameter.
  • Bakdelen er karakterisert av nye L-formede lys med belysning som spenner over hele bredden av kjøretøyet.
  • Introduksjon av “LEXUS” navn i stedet for L-emblemet på bakluken, skaper et rent og moderne utseende.

NX-modellen har balansert sterke proporsjoner med et kraftig veigrep. Sammenlignet med den første generasjon NX, har total lengde økt med 22 mm, akselavstanden med 33 mm, bredden med 20 mm og høyden med 5 mm. Disse dimensjonene sikrer optimal pakking, inkludert mer rom i kabinen for baksetepassasjerer.

Foran spiller Lexus sin karakteristiske spindelgrill en mer integrert rolle i bilens design: gjengitt mer oppreist og med en mer subtil ramme fremhever den det lange panseret, og genererer den overordnede formen og volumet av kroppen, som blusser bredt mot bakvingene. Den mer oppreiste posisjonen forbedrer også grillens kjøleytelse. Det kraftige, smidige inntrykket forsterkes av de bredere sporene foran og bak (gjort mulig med NXs Global Architecture K (GA-K) plattform), og det lange slanke panseret, korte overheng og prangende hjulbuer som huser større hjul – opp til 20 tommer i diameter.

NYE FUNKSJONER I OMOTENASHIS GJESTFRIHETSÅND

Nye funksjoner som forbedrer atmosfæren om bord gjenspeiler Lexus sine omotenashi-prinsipper om å forutse behov og få folk til å føle seg så velkomne og komfortable som mulig.

Disse inkluderer en inngangs- og oppstartsbelysningssekvens og personlig velkomst på sjåførens informasjonsskjerm. Omgivelsesbelysningssystemet, tilgjengelig som standard eller et alternativ avhengig av modelltype, tilbyr et utvalg av 64 farger som passer passasjerenes humør for reisen.

Den nye NX er den første Lexus-modellen som er utstyrt med det elektroniske dørutløsningssystemet med e-lås. Dette elektroniske systemet erstatter det kjente indre dørhåndtaket med en trykknappbryter plassert ved siden av armstøtten i dørpanelet. Brukervennligheten med en jevn og enkel bevegelse er inspirert av de tradisjonelle fusuma-romdelerne i japanske hjem.

Fjernfunksjonene som er tilgjengelige for alle nye NX-eiere ved hjelp av Lexus Link-appen, med forvarming eller kjøling av hytta før du starter en reise og dørlåsing og opplåsing, sørger også for bekvemmelighet.

Driften av den elektriske bakluken er også forbedret slik at den er både stillere og raskere – åpnings- eller stengetid er redusert med halvparten, til rundt fire sekunder.

KAN BESTILLES NÅ

Se prislisten på nye Lexus NX 450h

  • NX 450h
  • NX 450h
  • NX 450h