Lexus RZ

Lexus RZ klar for reservasjon nå!

LEXUS lanserer splitter ny elbil kalt RZ

RZ er bygget på en ny, dedikert plattform kalt e-TNGA, og er designet for å by på en kjøreopplevelse som, med en kombinasjon av Lexus' komfort og overlegne dynamiske egenskaper, vil sette en ny standard for elbiler.

Takket være teknologi som Direct4, et system som fordeler kreftene mellom akslinger og individuelle hjul, vil RZ ha fenomenalt veigrep og la sjåføren ta hver sving med bedre kontroll og mer trygghet.

Direct4 styrer kraftoverføringen til hjulene og optimaliserer kontinuerlig kraftfordelingen. Dermed kan RZ sømløst og nær sagt umiddelbart veksle mellom forhjulstrekk, bakhjulstrekk og ulike kombinasjoner av firehjulstrekk.

Nye RZ har også et banebrytende steer-by-wire-system som gir komfort og bekvemmelighet i og med at det eliminerer behovet for å krysse hendene på rattet for å parkere eller manøvrere bilen i lavere hastigheter. Se for deg å gjøre en full u-sving med en enkel bevegelse av rattet. Samtidig sørger rattets komfortable og unike form for at man har full oversikt over all relevant informasjon i instrumentpanelet og head-up-displayet.

Nå kan du reservere nyheten helelektriske Lexus RZ! Helt uforpliktende selvfølgelig. Bilen kommer til Norge i første kvartal 2023. Husk å huke av for riktig forhandler.

Reserver Lexus RZ nå

Få nyheter om helelektriske Lexus RZ, meld deg på nyhetsbrevet her.