Lexus hybrid

Omotenashi

Omotenashi – det japanske ordet for gjestfrihet, men som dekker så mye mer. Det innebærer en respekt, omtanke og omsorg. Sentrale verdier i den japanske kulturen, og dermed også for Lexus. 

For oss som jobber med Lexus handler dette om å forutse våre kunders behov, og deretter levere over deres forventninger. All kontakt med kundene skal være på det samme høye nivået som bilkvaliteten er. 

PERFEKSJON NED TIL DEN MINSTE DETALJ

Lexus etterstreber perfeksjon i alle ledd. Allerede på fabrikkgulvet der Takumier, de aller beste og mest erfarne håndverkerne, overvåker alle steg i prosessen. De lytter på motoren gjennom stetoskop og inspiserer lakken under flere ulike lys for virkelig å kunne være trygge på at den er perfekt. Før en Lexus ruller ut av fabrikken har den ofte gjennomgått over 3000 ulike kontroller.

Denne omtanken og nøyaktigheten preger også den videre prosessen. Både i bilbutikkene og på verkstedene jobber vi for å overgå våre kunders forventninger hver eneste dag. Omotenashi innebærer nøyaktighet på alle nivåer, ned til hver minste lille detalj.

VEIEN TIL TILFREDSE KUNDER

Hittil har veivalget Lexus har tatt gitt mange gode resultater. Åtte år på rad har Lexus blitt kåret til bilmerket med de mest pålitelige bilene i USA av J.D Power. Her i Norge scorer Lexus flest poeng av samtlige bilmerker når det gjelder kundetilfredshet i den årlige undersøkelsen «Autoindex». For Lexus er det viktig at man aldri er bedre enn sin siste prestasjon, og vi kan ikke hvile av den grunn. Vi fortsetter jakten på perfeksjon og tilfredse kunder, og takker alle våre kunder for at dere hele tiden gjør oss bedre.

EN LEXUS FOR ALLE 

Lexus har noe å tilby de aller fleste, og uansett hva valget ender på, så velger du en bil som er ekstremt godt bygget og en kundeopplevelse som er designet for å levere over dine forventninger.

Kontakt din nærmeste forhandler for mer informasjon og en hyggelig bilprat.