Lexus RC 300h

Lexus Hybrid

VERDENS FØRSTE FULLHYBRID LUKSUSKUPÉ

Kjør verdens første luksuskupé som drives av en fullhybrid drivkilde. Nye RC er en av de vakreste sportskupeer noensinne. Ledende design, håndverkskunst i verdensklasse og avansert tekologi gjør at den er svært morsom å kjøre. Den drives av en fullhybrid drivkilde eller bensinturbomotor som leverer eksepsjonell respons. Intuitivt Lexus-utstyr omfatter en berøringsskjerm og kollisjonsvernsystem. 

Denne svært spesielle Lexusen er bygget på Lexus' prisvinnende Tahara-anlegg og byr på tradisjonelt japansk håndverk. Slapp av i vakkert utformede sportsseter i skinn, analog klokke og LED-opplysning tilfører interiøret luksus. Baksetene kan deles i 60:40 og gjør dette til en svært praktisk kupé.

RC 300h er en fullhybrid som kombinerer en avansert 2,5-liters bensinmotor med en kraftig elektromotor. Den høyeffektive 4-sylinders motoren bruker Start/Stopp-teknologi og resirkulert eksosvarme for å redusere drivstofforbruk og utslipp ytterligere.

Nye RC er utstyrt med det nyeste VDIM-systemet (Vehicle Dynamics Integrated Management) og kraftige ventilerte skivebremser. Kollisjonssystemet benytter millimeterbølgeradarteknologi for å registrere gjenstander forut, og systemet aktiverer bremsene og strammer setebeltene om nødvendig. Alle passasjerer er beskyttet av en sikkerhetscelle og åtte kollisjonsputer.

Bilens ytelser finstilles ved hjelp av kjøremodus - Drive Mode Select. ECO-modus reduserer utslipp og sparer drivstoff. NORMAL leverer en ideell balanse mellom effekt, økonomi og kjørekomfort. SPORT eller SPORT+ bedrer drivverksresponsen.

RC 300h F-SPORT-modellen er utstyrt med F-maskede "spindelgrill", spesialdesignede 19" lettmetallfelger og bakre LED-tåkelys. På innsiden finner du et særegent F SPORT-ratt, girspak med perforert skinn, sportsseter i skinn, aluminiumspedaler og metalldekor som fullfører interiøret. For en mer dynamisk kjøreopplevelse, er nye RC 300h F SPORT utstyrt med adaptiv variabel fjæring, 19" lettmetallfelger og F SPORT-ratt.

Nærm deg RC med nøkkelen i lommen, og begge dørhåndtak opplyses mykt for å ønske deg velkommen. De vakkert utformede håndtakene, helt uten nøkkelhull, låses opp ved berøring. En verdensnyhet på denne typen dørhåndtak.

UTSTYRSVERSJONER

  • Executive Plus
  • F Sport S
  • Luxury

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

SERVICE OG DEKKHOTELL
3 år/50.000 km serviceavtale og 3 års dekkhotell er inkludert ved kjøp av ny Lexus hos Lexus Vestfold og Lexus Trondheim.

PRIS FRA 632.200,-

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se Lexus’ nettside.

Velkommen til prøvekjøring av Lexus RC 300h hos en av våre Lexus forhandlere.

  • Lexus RC 300h. Foto
  • Lexus RC 300h. Foto.
  • Lexus RC 300h. Foto