Lexus RC F

Lexus RC F

477 HK I EN VAKKER INNPAKNING

Lexus RC F er en av de mest forbløffende muskuløse 2+2 sportskupéer som noensinne er laget. Den aggressive utformingen omfatter løpsinspirert aerodynamikk og imponerende 19" lettmetallhjul. Under panseret finner du den kraftigste V8-motoren noensinne utviklet av Lexus.

De høyryggede sportssetene har en form og fasthet som er optimalisert for å gi best mulig komfort og passform. Instrumentene i Lexus RC F omfatter en stor turteller, digitale og analoge hastighetsvisninger, en differensialmoment vektormonitor, en G-kraftmåler og til og med en stoppeklokke. Myke materialer, et presist analogt urverk og LED-lys kompletterer det imponerende interiøret.

Lexux RC F er utstyrt med Premium Navigation med levende 3D-grafikk og mange kartalternativer. Den 7" skjermen betjenes ved berøring eller med stemmen. Bilen kommer også med ryggekamera og utsikten bak bilen vises med linjer på skjermen slik at parkeringen går som en lek.

UTSTYRSVERSJONER

  • Executive
  • Luxury
  • Carbon

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

SERVICE OG DEKKHOTELL
3 år/50.000 km serviceavtale og 3 års dekkhotell er inkludert ved kjøp av ny Lexus hos Lexus Vestfold og Lexus Trondheim.

PRIS FRA 1.410.800,-

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se Lexus’ nettside.

Velkommen til prøvekjøring av Lexus RC F hos en av våre Lexus forhandlere.

  • Lexus RC F. Foto.
  • Lexus RC F. Foto.
  • Lexus RC F. Foto.