DYNAMISK EFFEKT OG EKSEPSJONELL KOMFORT

Nyt effekten av 313 fullhybride hestekrefter. Med fjerde generasjon RX har Lexus satt seg som mål å skape den beste, mest innovative, iøynefallende og sofistikerte luksus-SUV som noensinne er laget.

Drivkilden er aller nyeste versjon av Lexus Hybrid Drive. En 3,5-liters V6-bensinmotor kombineres med to elektromotorer. Effekten fordeles sømløst til alle fire hjul. Takket være elektromotorens øyeblikkelige respons, kan bilen akselerere til 100 km på 7,7 sekunder, med svært beskjedne utslipp av NOx og CO2. Alternativt kan du velge Electric Vehicle-modus for å kjøre nesten lydløst og helt uten utslipp. Hybridbatteriet trenger aldri ekstern lading og tar minimalt med plass, noe som resulterer i sjenerøs bagasjeplass.

Når du nærmer deg bilen lyser alle de fire dørhåndtakene opp som en japansk velkomsthilsen. Tredetaljene i midtkonsollen er laserutskåret og håndpolert av Yamahas pianoavdeling. Resultatet er et spennende mønster og utsøkt glans. I baksetet er det usedvanlig raus benplass og skinnseter som kan justeres elektrisk.

Lexus er ledende innen ulykkesforebyggende forskning og alle modeller gjennomgår omfattende tester i verdens største kjøresimulator. Nye RX er utstyrt med banebrytende Lexus Safety System+ som standard.

Lexus Safety System+ omfatter et kollisjonsvarslingssystem med fotgjengerregistrering, kjørefeltassistanse, automatisk fjernlyskontroll og adaptiv fartsholder som regulerer din hastighet i forhold til bilen foran.

Alle RX 450h-modellene er utstyrt med 10 kollisjonsputer og beltestramming.

AWD-modellen er utstyrt med E-FOUR, som gir sømløse ytelser og et betryggende veigrep i røffe terreng. E-FOUR omfatter en elektromotor på 50 kW montert på bakakselen og som øyeblikkelig leverer ekstra moment når det trengs.

UTSTYRSVERSJONER

  • Comfort
  • Executive
  • F Sport
  • F Sport S
  • Luxury

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

SERVICE OG DEKKHOTELL
3 år/50.000 km serviceavtale og 3 års dekkhotell er inkludert ved kjøp av ny Lexus hos Lexus Vestfold og Lexus Trondheim.

PRIS FRA 751.300,-

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF)
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se Lexus’ nettside.

Velkommen til prøvekjøring av Lexus RX 450h hos en av våre Lexus forhandlere.

  • Lexus RX 450h. Foto.
  • Lexus RX 450h. Foto.
  • Lexus RX 450h. Foto.