DYNAMISK EFFEKT OG EKSEPSJONELL KOMFORT

Nyt effekten av 313 fullhybride hestekrefter. Med den oppgraderte generasjon RX har Lexus satt seg som mål å skape den beste, mest innovative, iøynefallende og sofistikerte luksus-SUV som noensinne er laget.

Bilen er kraftig forbedret med nytt design og nye farger både på interiør og eksteriør. Du får også multimedia med nye funksjoner og oppgradert innhold. Et stivere karosseri og nytt understell gir bilen bedre kjøreegenskaper og komfort. Dette er også verdens første bil med "Blade Scan AHS" LED-hovedlys. 

BANEBRYTENDE SIKKERHETSSYSTEM

I nye Lexus RX får du det innovative Lexus Safety System+ v2.0, et system bestående av flere aktive sikkerhetsteknologier. Disse inkluderer bl.a.

  • Pre – Collision System (PCS) som oppdager plutselig stopp på grunn av biler foran, og varsler føreren for mulig kontakt med andre hindringer eller fotgjengere.
  • Lane Departure Alert (LDA) som avgir et lydsignal om bilen avviker fra kjørefilen
  • Automatic High Beam (AHB) som sørger for optimal sikt ved kjøring i mørket.

Systemet sørger også for forbedret målsikkerhet for Dynamic Radar Cruise Control.

SELVLADENDE HYBRIDDRIVVERK

Det selvladende hybriddrivverket er sammensatt av en 3.5-liters V6 bensinmotor og to elektriske motorer. Effekten fordeles sømløst til alle fire hjul. Takket være elektromotorens øyeblikkelige respons, kan bilen akselerere til 100 km på 7,7 sekunder, med svært beskjedne utslipp av NOx og CO2. Alternativt kan du velge Electric Vehicle-modus for å kjøre nesten lydløst og helt uten utslipp. Hybridbatteriet trenger aldri ekstern lading og tar minimalt med plass, noe som resulterer i sjenerøs bagasjeplass.

Når du nærmer deg bilen lyser alle de fire dørhåndtakene opp som en japansk velkomsthilsen. Tredetaljene i midtkonsollen er laserutskåret og håndpolert av Yamahas pianoavdeling. Resultatet er et spennende mønster og utsøkt glans. I baksetet er det usedvanlig raus benplass og skinnseter som kan justeres elektrisk.

UTSTYRSVERSJONER

  • Comfort
  • Executive
  • F Sport S
  • Luxury

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

SERVICE OG DEKKHOTELL
3 år/50.000 km serviceavtale og 3 års dekkhotell er inkludert ved kjøp av ny Lexus hos Lexus Vestfold og Lexus Trondheim.

PRIS FRA 801.300,-

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF)
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se Lexus’ nettside.

Velkommen til prøvekjøring av Lexus RX 450h hos en av våre Lexus forhandlere.

  • Lexus RX 450h. Foto.
  • Lexus RX 450h. Foto.
  • Lexus RX 450h. Foto.