RX 450hL

RX 450hL

LUKSUS SUV MED 7-SETER

Nye RX 450hL er som navnet antyder en større versjon av RX450h. Gjennom  et spesialbygd og utvidet karosseri er det gjort plass til tre seterader og opp til syv personer. Den tredje seteraden er skyvbar for fleksibel plassutnyttelse.

Et klimakontrollsystem med seperate soner gjør at hver passasjer kan velge temperaturen som passer dem best. I tillegg har RX L en smart bakluke som åpnes eller lukkes automatisk når du sveiper hånden over Lexus-emblemet.

Lexus RX 450hL den ideelle luksushybriden og kommer med den sammme prisvinnende sikkerheten, stylingen, luksusen og ytelsene til RX 450h. Kombinasjonen av allsidigheten til en SUV og komforten til en luksussedan understrekes av en blanding av skarpe linjer og vinkler.

RX L er designet med detaljer i fokus. Delvis gjennom frontruten som viser viktig informasjon på frontruten, slik at du som fører kan ha fullt fokus på veien. Men også gjennom de støpte setene og de håndskårne treinnleggene som er strukket fra midtkonsollen til hanskefeltet.

Lexus sin selvladende hybridsystem kombinerer en 3,5-liters V6 bensinmotor med to elektriske motorer, som resulterer i en samlet effekt på 313 hestekrefter. I RX 450hL har kjøremodusvelgeren en fjerde posisjon, EV (elektrisk kjøretøy), som gjør at RX 450hL kan kjøres fremover med bare elektrisitet ved lavere hastigheter, og på kortere avstander.

UTSTYRSVERSJONER

  • Executive
  • Luxury

RX L fås også nå med 6 seters konfigurasjon, med kapteinseter på andre rad.

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

SERVICE OG DEKKHOTELL
3 år/50.000 km serviceavtale og 3 års dekkhotell er inkludert ved kjøp av ny Lexus hos Lexus Vestfold og Lexus Trondheim.

PRIS FRA 905.600,-

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF)
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se Lexus’ nettside.

Velkommen til prøvekjøring av Lexus RX 450hL hos en av våre Lexus forhandlere.

  • Lexus RX 450hL. Foto.
  • Lexus RX 450hL. Foto.
  • Lexus RX 450hL. Foto.